14.2.17

Έκθεση φωτογραφίας



για το καστοριανό καρναβάλι 

στον δήμο Μοσχάτου- Ταύρου 


Την  Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο πολιτιστικό κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, θα πραγματοποιηθούν  τα εγκαίνια ομαδικής έκθεσης φωτογρα- φίας με θέμα το καστοριανό καρναβάλι, από μέλη των φωτογραφικών ομάδων Φωτοστύλ «Φ.Υ.Γ.Ε.Σ.» των Αθηνών και «ΦΩΤΟ.κύτταρο» της Λευκάδας.

Τα μέλη των δύο φωτογραφικών ομάδων, μετά από πρόσκληση του δήμου Καστοριάς, αποτύπωσαν με το φωτογραφικό τους φακό την έκρηξη χαράς και κεφιού του καστοριανού καρναβαλιού. Μεταξύ των φωτογράφων είναι και η κ. Αναστασία Μπόϊκου (εισηγήτρια σεμιναρίων καλλιτεχνικής φωτογραφίας, επιμελήτρια της έκθεσης και υπεύθυνης της δημιουργικής φωτογραφικής ομάδας Φωτοστύλ Φ.Υ.Γ.Ε.Σ.) που συχνά φωτογραφίες δημοσιεύονται στην ΟΔΟ και η οποία την ημέρα των εγκαινίων, που θα κάνει ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Α.Ευθυμίου, θα αναπτύξει σχετική ομιλία και θα ακολουθήσει προβολή ταινίας με θέμα το καρναβάλι.

Παράλληλα θα εκτεθούν οι διπλωματικές εργασίες με θέμα την επικοινωνιακή πολιτική των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης για την προβολή πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Ο ρόλος των νέων τεχνολογιών για την ευαισθητοποίηση και συμμετοχή του κοινού και η βιωσιμότητα των παραδοσιακών γεγονότων στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 26 Φεβρουαρίου. Καθημερινά Δευτέρα έως Κυριακή 18:00 – 21:00. Σολωμού 30, Μοσχάτο τηλ. 2104833390, είσοδος ελεύθερη. [Α. Μπόϊκου τηλ. 6974828633]


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 9 Φεβρουαρίου 2017, αρ. φύλλου 872


Φωτογραφίες της κ. Α. Μπόϊκου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ