1.4.17

Καταλογος χειρουργείου στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Η διοίκηση του Γ.Ν.Καστοριάς, ενημερώνει ότι από αναρτάται στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου, www.kastoriahospital.gr, η λίστα χειρουργείου με τις προγραμματισμένες επεμβάσεις, όπου θα αναγράφεται η σειρά προτεραιότητας των ασθενών για χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Η ιεράρχηση των περιστατικών θα πραγματοποιείται από το ιατρικό προσωπικό του χειρουργικού τομέα του Νοσοκομείου, σύμφωνα με την κλινική κατάσταση των ασθενών, ενώ την ευθύνη τήρησης της εν λόγω λίστας θα φέρει η επιτροπή χειρουργείου. Αυτονόητο είναι ότι, τα επείγοντα περιστατικά δεν θα εντάσσονται στη διαδικασία της λίστας.

Η λίστα του χειρουργείου, θα ανανεώνεται την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε εβδομάδας, αφού ληφθούν υπόψη και τα εκτελεσθέντα χειρουργεία, τα οποία θα αποτυπώνονται σε πίνακα κάθε δεκαπενθήμερο και θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα.

Σε έκτακτες περιπτώσεις επαναξιολόγησης περιστατικού ασθενούς από τον θεράποντα ιατρό, ο ασθενής θα ενημερώνεται έγκαιρα από τον υπεύθυνο της σύνταξης λίστας χειρουργείου, ενώ σε περίπτωση κωλύματος ασθενούς για προγραμματισμένη του επέμβαση, υποχρεούται να ενημερώσει εγκαίρως τον υπεύθυνο, συμβάλλοντας στον εύρυθμο προγραμματισμό της λίστας και στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Το μέτρο αυτό, αξιώνει τον σεβασμό προς τα δικαιώματα των πολιτών στην παροχή της δημόσιας υγείας, αξιοκρατικά και χωρίς διάκριση, με σκοπό την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση τους. Οι ασθενείς που θεωρούν ότι παραβιάζεται η σειρά προτεραιότητας, μπορούν να υποβάλλουν καταγγελία στο γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου.

-Υπεύθυνος της λίστας χειρουργείου: Αλκ. Κεφαλάς, τηλ.: 2467350698
-Υπεύθυνη του γραφείου Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας: Βασ. Νάκα, τηλ.: 2467350855

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ