14.4.17

Υπέρ της ΔΕΗ

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Άργους Ορεστικού Π. Κεπαπτσόγλου, πραγματοποιήθηκε εχθές  Μ. Πέμπτη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενημερωτική σύσκεψη για το θέμα της ΔΕΗ.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να ενημερωθεί το σύνολο των τοπικών κοινωνιών για τις εξελίξεις, καθώς όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης "όσο πιο ενημερωμένοι είμαστε, τόσο καλύτερες αποφάσεις παίρνουμε". Η ενημέρωση έγινε από τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη.

* * *
"Με ρίγη συγκίνησης, διαπίστωσα ότι και τα περισσότερα ΜΜΕ και οι εφημερίδες μας, όλοι είχαν καταλάβει σωστά! Υμνούσαν τον δήμαρχό μας, όπως και τον αντίστοιχο του Άργους του Ορεστικού, που όρθωσαν το ανάστημά τους! Το είπε και το έκανε το άλμα ο Δήμος της Καστοριάς μας – προσπάθησα να δικαιολογηθώ. «Αφού τέλειωσε με την υπεράσπιση της Καστοριάς» και ολοκλήρωσε τις απαιτήσεις του στην Κυβέρνηση για τον τόπο, ανασήκωσε τα μανίκια του ο Δήμος μας, να κλείσει και καμμιά λακκούβα στην Πτολεμαΐδα, να μην χάσουν την δουλειά τους, μαζί με τους εναερίτες και τους μεροκαματιάρηδες της ΔΕΗ και οι αεριτζήδες της ΔΕΗ. Να συνεχίσω να πληρώνω την λατρεμένη και προπαντός αντικειμενική ΕΡΤ με την ΔΕΗ!!"
(Απόσπασμα από το χθεσινό φύλλο της ΟΔΟΥ, αρ. 881 /13.4.2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ