7.4.17

Ψήφισμα περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Το περιφερειακό Συμβούλιο παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεωργίου Σταθάκη δηλώνει για άλλη μια φορά την προσήλωσή του στο ότι η ενέργεια και τα νερά είναι δημόσια αγαθά – δεν ξεπουλιούνται. Και αποφασίζει:
α) Καλεί την κυβέρνηση και τον κύριο υπουργό να αντισταθεί στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και να τηρήσει την υπόσχεσή της για δημόσια επιχείρηση ενέργειας. β) Σε πλήρη συνεργασία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και όλους του φορείς συμμετέχουμε - συνδιοργανώνουμε μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στην πόλη της Πτολεμαΐδας την Παρασκευή 7 Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής του Eurogroup. γ) Το αμέσως επόμενο διάστημα θα αναπτυχθούν μια σειρά από πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη με την κυβέρνηση και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε να γίνει ξεκάθαρο το μήνυμα που εκπέμπει όλη η Δυτική Μακεδονία.

Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ