5.5.17

Στo Ντουλτσό «χτύπησε» η καρδιά της γούνας



Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η πρώτη ημέρα της 42ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, στην πλατεία αδελφών Εμμανουήλ στο Ντουλτσό, όπου στο πραγματικά πρωτοποριακό ανοιχτό galas που πραγματοποιήθηκε, τον πρώτο λόγο είχαν η μόδα, η ομορφιά, η αίγλη της γούνας, αλλά και το υπέροχο τοπίο των αρχοντικών της Καστοριάς.



Οι εντυπωσιακές κολεξιόν των 15 γουνοποιητικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην φαντασμαγορική επίδειξη μόδας, «παντρεύτηκαν» με την παράδοση και τον πολιτισμό της πόλης, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι Καστοριά και γούνα είναι έννοιες απόλυτα συνυφασμένες.



Την εκδήλωση παρουσίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ το δικό τους «στίγμα» στην βραδιά έδωσαν διασημότητες του lifestyle, όπως η Βάνα Μπάρμπα και ο Λάκης Γαβαλάς. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η συμφωνική ορχήστρα τζαζ Βορείου Ελλάδος Βορείου Ελλάδος και η σοπράνο Νίνα Λοτσάρη, η οποία μάγεψε το κοινό με την βαθιά φωνή της.
Τη διοργάνωση και τις δημόσιες σχέσεις του gala ανέλαβε η κ. Νάνσυ Υφαντίδου.



Σχετικά: ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2017: Σύνδεσμος Γουνοποιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ