5.7.17

Ευχαριστήριο

Το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου "Ομόνοια", ευχαριστεί τους αναγνώστες της έγκριτης εφημερίδας "ΟΔΟΣ', οι οποίοι αναγνωρίζοντας το σοβαρό έργο που εντελώς αθόρυβα προσφέρει στην πόλη τον κατέταξαν θετικά στα φετινά δέκα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στα δρώμενα της πόλης της Καστοριάς για το 2016.

Είναι αλήθεια ότι το συμβούλιο του συλλόγου ένιωσε κάποιο ευχάριστο ξάφνιασμα μ’ αυτή την διάκριση γιατί δεν είναι συνηθισμένο σε τέτοιου είδους αναγνώριση του έργου του.


ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2016 |  5.1.2017 | 867 

Αντίθετα εκείνο που πολλές φορές εισπράττει είναι αρνητικά σχόλια από πρόσωπα που ως συνήθως εμφανίζονται μόνο για αρνητική κριτική, χωρίς καμία συμμετοχή στις προσπάθειες έστω και με μία καλή κουβέντα για την ηθική τουλάχιστον ικανοποίηση αυτών που εντελώς ανιδιοτελώς και εθελοντικά αγωνίζονται.

Τέλος πάντων, ο σύλλογος "Ομόνοια" θα συνεχίσει τις προσπάθειές του με όποιους τρόπους και όποιες δυνάμεις έχει στην διάθεσή του παίρνοντας κουράγιο έστω απ' αυτή την αναγνώριση, με μοναδικό σκοπό να συμβάλλει έστω και με ένα λιθαράκι στη βελτίωση της όψης και της ζωής της πόλης αυτής γενικότερα και ειδικότερα του εγκαταλελειμμένου ιστορικού της κέντρου.


ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2016 | 6 | 5.1.2017 | 867 

Mε την υπόσχεση ότι δεν θα σταματήσει να κρατάει στην επικαιρότητα, την μεγάλη αδικία της ματαίωσης, της ήδη ιδρυμένης πριν από τέσσερα χρόνια, Αρχιτεκτονικής Σχολής, με ένα τόσο αυθαίρετο τρόπο, μιας σχολής για την ίδρυση της οποίας ο σύλλογος έδωσε μάχες επί δέκα χρόνια.

Ας ευχηθούμε ο νέος χρόνος να φέρει την εκπλήρωση αυτού του ονείρου, που για άλλες πόλεις ήταν το αυτονόητο, με την συντονισμένη προσπάθεια και την ομοψυχία όλων των φορέων της πόλης, που δικαιωματικά το απαιτεί για πολλούς λόγους, ο σπουδαιότερος των οποίων είναι ότι η Καστοριά είναι από μόνη της ένα εργαστήριο βυζαντινών σπουδών και μελετών, για όσους βέβαια το έχουν καταλάβει και αναγνωρίσει.

Είναι καιρός πλέον να το αποδείξουν.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ



Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 12 Ιανουαρίου 2017, αρ. φύλλου 868



Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ