23.3.18

Ανοικτή επιστολή

προς κ.κ. αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, δήμαρχο Καστοριάς, βουλευτή ΣυΡιζΑ Καστοριάς, βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς, και Μ.Μ.Ε.




Αξιότιμοι κ.κ.,

Μετά από την πορεία-συγκέντρωση αλλά και την απαίτηση μας, την Κυριακή 18 Μαρτίου του 2018 μπροστά από το μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας, εμάς των λίγων συμπατριωτών του Άγγελου Μητρετώδη και Δημητρίου Κούκλατζη αναγκαζόμαστε στην επίδοση και δημοσίευση της συγκεκριμένης επιστολής από εδώ, από τη γη της θυσίας του πρωτεργάτη του Μακεδονικού αγώνα Παύλου Μελά.

Ως χριστιανοί ορθόδοξοι και έλληνες πατριώτες απαιτούμε και δεν αιτούμαστε την άμεση απελευθέρωση των δυο αυτών στρατιωτικών μας που είναι δικά μας παιδιά, παιδιά όλων των Ελλήνων – οι οποίοι σε ώρα εντεταλμένης υπηρεσίας αρπάχθηκαν και κρατούνται ως όμηροι πολιτικών παιχνιδιών από τη «φίλη» μας και γείτονά μας Τουρκία.



Ως πολιτικοί μας άρχοντες-ταγοί και ως κραυγή αγωνίας μας αλλά και επισήμανσης περαιτέρω ενεργειών μας απαιτούμε όπως ενεργήσετε άμεσα για την απελευθέρωση τους όχι με λόγια και επιστολές μόνο αλλά με έργα γι΄αυτούς που «φυλάττουν Θερμοπύλες» για να μπορούμε όλοι εμείς να κοιμόμαστε ήσυχοι, να εκτελούμε τις εργασίες μας απερίσπαστοι αλλά και να κρατάμε ασφαλείς τις θέσεις μας.

Η επιτροπή των συμμετεχόντων

Πρωτοπρεσβύτερος Αναστάσιος Σεμερτζίδης
Παύλος Φίλος
Αλεξία Τηλαβερίδου, Δήμητρα Νίκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ