23.4.18

Ανακοίνωση του τέως εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Παντελή ΑργυριάδηΕγώ ο χοντρός...


Στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο, στο οποίο η περιφερειακή αρχή κυριολεκτικά σύρθηκε από την αντιπολίτευση, έπεσαν οι μάσκες. Η αποτυχημένη απόπειρα φίμωσης κάθε αντίθετης φωνής στο ξεπούλημα της ΔΕΗ ξεπέρασε τα όρια της θεσμικής εκτροπής. Σαν κερασάκι στην τούρτα της ντροπής ήρθε και η απέναντί μου ανεκδιήγητη, προσβλητική, ρατσιστική και καθ’ όλα χαμερπής αντίδραση του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου:

“Κάτσε κάτω, ρε χοντρέ!” ...

Εγώ ο χοντρός, λοιπόν, δε φιμώνομαι. Δε φιμώνομαι γιατί υπήρξα ο βασικός συνιδρυτής της “Ανατροπής - δημιουργίας” πριν 4,5 χρόνια.

Εγώ ο χοντρός δε φιμώνομαι, γιατί ήμουν ο μοναδικός από όλους αυτούς που παριστάνουν την περιφερειακή αρχή, που συμπαραστάθηκα στο Θ. Καρυπίδη όταν εκδιώχθηκε από το ΣυΡιζΑ.

Εγώ ο χοντρός δε φιμώνομαι, γιατί δούλεψα για τη συγκρότηση μιας ανεξάρτητης παράταξης, που τώρα γίνεται πιο ΣυΡιζΑ και από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Εγώ ο χοντρός δε φιμώνομαι και δε φοβήθηκα να παραιτηθώ από τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας , όταν η “Ανατροπή - δημιουργία” ανέτρεψε τα προτάγματά της.

Εγώ ο χοντρός, δε φιμώνομαι και σεβόμενος τη στέρεη πίστη μου στα ανθρώπινα δικαιώματα και τον όρκο μου στον Ιπποκράτη προ(σ)καλώ τον Θόδωρο Καρυπίδη να μην νομιμοποιήσει την άθλια συμπεριφορά του προέδρου και άμεσα να τον αποπέμψει για λόγους θεσμικά αξιακούς. Σε κάθε άλλη περίπτωση απλά καθίσταται συνένοχος.

Εγώ ο χοντρός δε φιμώνομαι!!!
Παντελής Αργυριάδης
Χοντρός - τέως Εκτελεστικός Γραμματέας


  • Σχετικό βίντεο "εδώ"
  • Η παραίτηση του κ. Π. Αργυριάδη "εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ