2.4.18

Εν συντομία



⬛   Το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς εξέδωσε ψήφισμα για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται σε υψίστης ασφαλείας φυλακή της Ανδριανούπολης της Τουρκίας. «Νιώθουμε εθνική υπηρηφάνεια» αναφέρει μεταξύ άλλων το ψήφισμα «για τους δύο αξιωματικούς και το σύνολο των στρατιωτικών μας, οι οποίοι πιστοί στον όρκο τους για την πατρίδα, εκπληρώνοντας την ύψιστη αποστολή τους, υπερασπίζονται στο ακέραιο την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας». 

⬛   Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Μόσχα, η οποία ήταν παρατηρήτρια στις προεδρικές εκλογές, η βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μ.Αντωνίου, συναντήθηκε με τον πρέσβη και την σύμβουλο της ελληνικής πρεσβείας, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν τον κλάδο της γουνοποιίας.

⬛    Περίπου το 82% των ερωτηθέντων πολιτών σε έρευνα που διενεργήθηκε στην Θεσσαλονίκη για τα fake news, δηλώνουν ότι έχουν αντιληφθεί κάποια ψευδή είδηση στην ειδησεογραφία που παρακολουθούν ενώ το 53% δηλώνουν ότι έχουν επηρεαστεί από κάποια είδηση που στη συνέχεια αποδείχτηκε ψευδής.

⬛    Αιτήσεις για την συμμετοχή στη δράση  «Βιολογικές καλλιέργειες» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, ύψους 26.000.000 € για την Δυτική Μακεδονία, θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη του Πάσχα, 11η Απριλίου 2018.

⬛     Στην διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την προσφορά εξοπλισμού στις Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. των αστυνομικών τμημάτων Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, από ιδιωτική εταιρεία η οποία δώρισε 26 στολές και 12 κράνη.

⬛     Δεύτερη Ερώτηση για τα προβλήματα στην λειτουργία του τμήματος χημειοθεραπείας του Γ. Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» κατέθεσαν στην Βουλή βουλευτές του ΚΚΕ.

⬛  Από την Διεύθυνση Αγροτική Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς γνωστοποιείται ότι όλες οι επιχειρήσεις ζωοτροφών (παραγωγή-διακίνηση σύνθετων ζωοτροφών/πρώτων υλών ζωοτροφών), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ζωοτροφών του ΥΠΑΑΤ. 

⬛  Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. του συλλόγου “Μαζί σου”, που εξελέγη μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στις 11 Μαρτίου εξελέγη η κ. Σ. Ζυμπίδου-Φραντζέζου με αντιπρόεδρο την κ. Δ. Κεχαγιά –Μυλωνά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ