11.7.18

ΟΔΟΣ: Στα ύφαλα της γραφειοκρατίαςΣτα ύφαλα της ελληνικής γραφειοκρατίας μοιάζει να ασφυκτιά η πρωτοβουλία ιδιώτη να δημιουργήσει Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, στην περιοχή του Βράχου Καστοριάς. Αυτή είναι η μια, ίσως και πιο ανώδυνη εκδοχή, διότι με διάφορες και διαφορετικές δικαιολογίες τα εμπόδια πολλαπλασιάζονται.

Υπάρχει και η εκδοχή ότι σε μια Περιφέρεια, όπως αυτή της Δυτικής Μακεδονίας, που δεν έχει ακόμη εκδώσει κάποιο ψήφισμα για τα όσα συμβαίνουν στο μέτωπο του μακεδονικού ζητήματος, είναι φυσιολογικό να εμποδίζεται με τα διάφορα προσκόμματα που παρουσιάζονται η ίδρυση και λειτουργία ενός Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα σε μία ακριτική περιοχή όπως αυτή του Βράχου· που όμως ενδέχεται στο μέλλον σε ανάλογες περιπτώσεις, να σπεύδει να εκδίδει ψηφίσματα υποστήριξης των δικαίων της Μακεδονίας και βόρειας Ελλάδας πιο γενικά. Οπότε η παρεμπόδιση έχει καλό... σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ