30.6.20

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Βουλεύου μεν βραδέως, πράττειν δε ταχέως»



«Πλησιάζοντας την συμπλήρωση ενός χρόνου από τις εθνικές εκλογές η τοπική πολιτική μας ιστορία έχει καταγραφεί: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και βουλευτή τον Ζήση Τζηκαλάγια οραματίστηκε, δρομολόγησε και εξασφάλισε την κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας και την έλευση του φυσικού αερίου στην Καστοριά.

Με άλλα πρόσωπα στην κορυφή, αυτά θα ήσαν ακόμη όνειρα θερινής νυκτός. Αυτό πλέον κανείς εκτός και εντός των τειχών δεν μπορεί να το μειώσει η να το αμφισβητήσει. Μέσα στην τρέχουσα τετραετία τα δύο αυτά μεγάλα έργα-πνοή θα έχουν ολοκληρωθεί.

Προχωρώντας μπροστά και προσπερνώντας τους ουραγούς του χθες που βρίσκονται είτε μέσα είτε έξω από το κάστρο, προγραμματίζουμε την σωτηρία της λίμνης με συνακόλουθο την ανάπτυξη του τουρισμού.

Οι τρεις θητείες στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς προσδίδουν την απαιτούμενη εμπειρία και την γνώση για το ιστορικό των προηγηθεισών "μελετών" και των προσώπων που ασχολήθηκαν με την λίμνη. Θα προσπεράσουμε την τεχνητή πολλές φορές κωλυσιεργία του "τίνος αρμοδιότητα είναι". Θέλω να διαβεβαιώσω πως θα είναι ευπρόσδεκτος στη συζήτηση όποιος γνωρίζει και κυρίως θέλει ειλικρινά να βοηθήσει. Ο κατάλογος άνοιξε αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει.

Στόχος μου μετά από γόνιμο διάλογο, το πόρισμα της επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής με το κύρος που της προσδίδει να αποσταλεί στον πρωθυπουργό. Αυτός γνωρίζει να εκτελεί έργα προσπερνώντας τους αναρμόδιους και πολλές φορές τους "επίτηδες... συναρμόδιους".

Γιατί ο βουλευτής Καστοριάς και ο πρωθυπουργός είναι θιασώτες του "βουλεύου μεν βραδέως, πράττειν δε ταχέως". Γιατί το αύριο δεν μπορεί να περιμένει»

Πολιτικό γραφείο βουλευτή Ν.Δ. κ. Ζήση Τζηκαλάγια

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/6/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/20

    Μοίρασμα ΘΑ και σανού από τον κομματικό [ποιμένα]* στα κομματικά ερίφια...

    Έρρωσθε οι σανοπώλες

    Δημήτριος Αγιασοφίτης


    (*) Η ΟΔΟΣ αντικατέστησε την λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ