21.9.20

Αποκατάσταση του οδοστρώματος στο βουνό


Ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτικές παρεμβάσεις στην περιοχή του βουνού του Προφήτη Ηλία Καστοριάς προς τον Άη- Θανάση και της καθόδου του προς το Νοσοκομείο, προς την νότια πλευρά της λίμνης.

Πιο συγκεκριμένα, έγιναν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος που περιλάμβαναν: τομή με ασφαλτοκόπτη, όπου κρινόταν απαραίτητο, απόξεση ασφαλτοτάπητα με χρήση φρέζας, νέα ταπητίδια σε σημεία μεγάλης φθοράς και επούλωση λάκκων. Παράλληλα, σε όλο το μήκος της οδού παρέμβασης   έγινε καθαρισμός ερείσματος από πέτρες, χόρτα και κλαδιά.



Η εκπόνηση της μελέτης και η επίβλεψη του έργου έγινε από τη διεύθυνση Τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. 
Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 74.000 € και χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/9/20

    Όλη η πόλη κι ο νομός, είναι μέσα στις λακκούβες, και συνεχώς καταστρέφονται τα αυτοκίνητά μας, κι αυτοί ενδιαφέρονται για τους αργόσχολους που ανεβαίνουν στα βουνά και στα λαγκάδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/20

      Γι' αυτό πάει κατά διαόλου ο τόπος! Οι αιρετοί μας ζουν στη ζώνη του Λυκόφωτος! Όλοι οι δρόμοι μας είναι βομβαρδισμένοι, και αυτοί στο κόσμο τους: στα Βουνά!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/20

    Οι κεντρικοί δρόμοι χάλια... Κι αυτοί τρέχουν στα βουνά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/9/20

    Με τέτοιους που ψηφίζει ο Καστοριανός/η,τέτοια θα έχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/9/20

    Περιμένουν την αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης για να γίνει και αποκατάσταση ασφάλτου, αλλά πολύ αργεί.....Σεπτέμβριο είχε πει (την άνοιξη) ο Πρόεδρος Δευακ σε ραδιόφωνο της πολης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ