29.10.20

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Απαιτείται επίσημη ενημέρωση από την ΠΔΜ και για την Καστοριά, όχι μόνο για την Κοζάνη»Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υπάρχουν δύο Περιφερειακές Ενότητες που έχουν πληγεί από την πανδημία και είναι σε lockdown. Η Π.Ε. Κοζάνης και η Π.Ε. Καστοριάς. 

Όσον αφορά την Π.Ε. Κοζάνης υπάρχει καθημερινή υπεύθυνη ενημέρωση για την κατάσταση των νοσοκομείων, τον αριθμό των κρουσμάτων, των διενεργούμενων test, των ελέγχων εφαρμογής μέτρων, τη λειτουργία των σχολείων κλπ. 

Η ενημέρωση αυτή γίνεται σε καθημερινή βάση από την Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης και αναρτάται καθημερινά στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας [σημείωση της ΟΔΟΥ: κοινοποιείται και στις εφημερίδες της Καστοριάς]

Για την Π.Ε. Καστοριάς δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση προς τους πολίτες. Στην δε επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας δεν υπάρχει καμία αναφορά.

Ο περιφερειάρχης κ. Κασαπίδης και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σαββόπουλος οφείλουν να ενημερώνουν τους πολίτες της Καστοριάς που και αυτοί βιώνουν την αγωνία και το άγχος της υγειονομικής κρίσης.

Εκτός αν η Καστοριά μετακινήθηκε σε άλλη περιφέρεια ή εκτός αν οι πολίτες της Καστοριάς δεν έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση όπως συμβαίνει με τους πολίτες της Κοζάνης.

Για του λόγου το αληθές αρκεί μια επίσκεψη στην επίσημη σελίδα της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/10/20

    Μία φυσιολογική συμπεριφορά του Κοζανίτη κυρίου Κασαπίδη, συνοδοιπόρου των δικών "μας" Νεοδημοκρατών, που χαριεντίζονται στα κανάλια και στα facebooks...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ