5.6.11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε διευθυντά,

Το ακούσαμε και αυτό: Η ΔΙΑΔΥΜΑ, ναι η άγνωστη-γνωστή μας Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας, κάνει ελέγχους ποιότητας σε λίμνες της... Πορτογαλίας, προφανώς στα πλαίσια του σχεδίου που εκπόνησε η Αναπτυξιακή Κοζάνης ΑΕ με τον τ. νομάρχη Καστοριάς κ. Λιάντση (μέσα σε αυτό είναι και η τηλεθέρμανση από τον πυθμένα της λίμνης). Και από την άλλη πλευρά, οι αντίστοιχοι υπάλληλοι της Πορτογαλίας κάνουν ελέγχους στην λίμνη της Καστοριάς. Μετά από πρόσκληση του δημάρχου Καστοριάς, βεβαίως.
Έτσι εξηγείται γιατί και οι δύο χώρες ανήκουμε στις PIGS.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ένας αναγνώστης


Σχετικά κείμενα:

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/6/11

    Αγαπητέ κ. διευθυντή,
    Αντί να κοιτάξουν να κρατήσουν τον κόσμο στο Νεστόριο που σιγά-σιγά αδειάζει, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, προσπαθεί να κρατήσει τις… αρκούδες!!
    Και μάλιστα να τις επιβάλλει στους Νεστορίτες, και γενικά στους κατοίκους των οικισμών του Γράμμου, με το νέο πρόγραμμα που προωθεί με τον τίτλο «Συνύπαρξης αρκούδας και ανθρώπου» (!) προϋπολογισμού 1.128.326 (ναι 1.128.326 ευρώ!) από 1η Οκτωβρίου 2010 (ναι από το 2010 θα ισχύει!) έως 30 Ιουνίου 2014.
    Με αυτά τα χρήματα θα «ταΐσουν» εκτός από τις αρκούδες, και τους υπαλλήλους που θα στελεχώσουν την ευφάνταστη αυτή ιδέα: της συνύπαρξής μας με τις αρκούδες, που θέλουν να μας επιβάλλουν σώνει και καλά κάποιες οικολογικές οργανώσεις.
    Οι οποίες χρόνια τώρα βομβαρδίζουν την κοινή γνώμη με τα τροχαία στην Εγνατία (πριν τους οικολόγους, γιατί δεν ακούγαμε κανένα τροχαίο με αρκούδες στους εθνικούς μας δρόμους;), με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη, και σε τελική ανάλυση να απορροφήσουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Και ιδού το αποτέλεσμα: Την υπογραφή του προγράμματος.
    Στο τέλος δεν θα μείνει ψυχή στα χωριά του Γράμμου. Θα μείνουν μόνο οι αρκούδες. Αυτός ο εμπαιγμός των οικολογικών οργανώσεων και του πολιτικού κατεστημένου, πρέπει να λάβει τέλος. Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, και αφήνει τα χωριά του, αλλά για τους οικολόγους πάντα κάτι βρίσκεται. Είτε με αφορμή τις αρκούδες, είτε με αφορμή τα πτηνά των Ορνιθολόγων, είτε με αφορμή τα ψάρια Ενυδρείου.
    Επιπλέον ακούγεται έντονα ότι την δράση θα στελεχώσουν κάποιοι από το στενό περιβάλλον της τέως νομαρχίας Καστοριάς (στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ σας κοινοποιώ σχετικό δημοσίευμα), μια και τα άτομα που φημολογείται ότι θα προσληφθούν είναι [……], τα οποία έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τους κ.κ. Κ. Λιάντση, Δ. Σαββόπουλο, Α. Ευαγγέλου και Ι. Μίσχου. Μετά τι να απαντήσεις στο «μαζί τα φάγαμε»; Τα φάγαμε τις αρκούδες;

    Αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΔΟΣ απάλειψε από το κείμενο του επιστολογράφου τα στοιχεία των αναφερόμενων υποψήφιων. Αφήνει όμως τα ονόματα των παραγόντων της δημόσιας ζωής, εξ αιτίας της ενεργούς συμμετοχής τους σ’ αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ