11.4.17

Καστοριανή Εστία: Έξαλλος ο Θ. Καρυπίδης με τον Π. Κεπαπτσόγλου

που... κάλεσε τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους σε σύσκεψη για την ΔΕΗ στην Περιφέρεια!


"Οργισμένη ήταν η αντίδραση του περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη κατά του δημάρχου Άργους Ορεστικού Π. Κεπαπτσόγλου" -αναφέρει στο ιστολόγιό της η εφημερίδα Καστοριανή Εστία- "ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία, χωρίς καμία θεσμική νομιμοποίηση και κατά παράβαση της ιεραρχίας, να ... καλέσει τον αντιπεριφερειάρχη Σ. Αδαμόπουλο και τους συναδέλφους του δημάρχους Καστοριάς και Νεστορίου σε σύσκεψη για την ΔΕΗ την Μεγάλη Πέμπτη στην Περιφέρεια!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο δήμαρχος Άργους φρόντισε πριν η "πρόσκλησή" του παραληφθεί από τους αποδέκτες, να αναρτηθεί σε τοπικό site, με υπαινικτικά σχόλια για τις σχέσεις περιφερειάρχη - αντιπεριφερειάρχη οι οποίες χάρη στην... μεσολάβηση του Π. Κεπαπτσόγλου, έχουν εξομαλυνθεί τον τελευταίο καιρό!

Η συμπεριφορά του δημάρχου Άργους Ορεστικού, θεωρήθηκε προσβλητική τόσο για το πρόσωπο του περιφερειάρχη όσο και για τον αντιπεριφερειάρχη και προκάλεσε επικριτικά σχόλια από όλους τους περιφερειακούς συμβούλους".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ