30.11.18

Παρουσίαση βιβλίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 η παρουσίαση του δευτέρου βιβλίου της κ. Χρυσούλας Πατρώνου-Παπατέρπου «Οι σημαδούρες».
Την παρουσίαση του βιβλίου στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, έκαναν οι φιλόλογοι κ.κ. Τάσια Σιόμου και Αλέξανδρος Μακρίδης, ενώ την όλη εκδήλωση, που διοργάνωσε η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς, συντόνισε η φιλόλογος κ. Αγλαΐα Σαμαρά.
Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.

* * *



Ευχαριστήριο

Σήμερα, μετά από την έντονη συγκίνηση του περασμένου Σαββάτου, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους, όσοι με τίμησαν με την παρουσία τους κατά την παρουσίαση του βιβλίου μου "Οι Σημαδούρες". Όσοι ήλθαν να απολαύσουν την Τάσα Σιόμου και τον Αλέξανδρο Μακρίδη να μιλούν για το βιβλίο αυτό.

Να ευχαριστήσω επίσης και όσους ήλθαν από μακρινά μέρη για να με τιμήσουν με την παρουσία τους. Και όλους όσοι, ακόμη και από τα "πέρατα του κόσμου" μου έστειλαν τις ευχές τους για το Καλό Ταξίδι του βιβλίου. Ευχαριστώ τον Τάσο Αριστοτέλους για την όμορφη αφίσα, το Κέντρο Ημέρας για την όποια βοήθεια τους ζήτησα και μου την παρείχαν προθυμότατα, την Εταιρεία μας για την αμέριστη συμπαράσταση στη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στα Άτομα με Αυτισμό, που έχοντας συχνή επαφή μαζί τους, μου έμαθαν ότι το μόνο που θα ήθελαν, χωρίς ωστόσο να μπορούν τα ίδια να το εκφράσουν, είναι η αποδοχή τους από όλους μας. Γιατί Αυτισμός, δεν πρέπει να σημαίνει Αποκλεισμός.

Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω την φίλη Αγλαΐα Σαμαρά για τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης, και φυσικά την οικογένειά μου, τον άντρα μου και τα παιδιά μου, που με ενθαρρύνουν στο να συνεχίσω να γράφω, ασκούν όμως αυστηρή κριτική σε όλα μου τα γραπτά. Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο για την παραχώρηση της αίθουσας και τα καλά του λόγια. Να είστε όλοι καλά.

Ευχαριστώ πολύ, όλα τα βιβλιοπωλεία της Καστοριάς που με μεγάλη προθυμία διαθέτουν ανιδιοτελώς τις "Σημαδούρες", προς όφελος της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό στον Νομό Καστοριάς. Άξιο το έργο τους!

Με εκτίμηση
Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου 


* * *


Ευχαριστήριο

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά την κ. Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου που στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία πολλών γνωστών και φίλων, το Σάββατο 24/11/2018 παρουσίασε το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «Οι Σημαδούρες και άλλες μικρές ιστορίες», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.

Η κ. Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μία σπουδαία συγγραφέας αλλά και τα δικό μας αγαπημένο μέλος της οικογένειας του αυτισμού στην Καστοριά που προσφέρει, ανιδιοτελώς, ταπεινά και χωρίς να αποζητά την αναγνώριση, την ψυχή της και αφιερώνει από τον ελεύθερο ή και όχι πάντα χρόνο της στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Χρυσούλα για την τεράστια προσφορά της, την οικογένεια της για την στήριξη και την αγάπη τους και όλους τους φίλους της Εταιρείας που αγκάλιασαν τις Σημαδούρες ενισχύοντας την Εταιρεία Προστασία Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.

Με εκτίμηση
Αριστούλα Ζάγκα 
Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας 
Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ