30.3.19

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Καστοριάς υποστηρίζει επιχειρηματικά συμφέροντα που δεν επιλέγουν την Καστοριά για την έκθεση γούνας



Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Καστοριάς θα συμμετάσχει στην έκθεση γούνας της Αθήνας “Fur Excellence in Athens” (28 και 29 Μαρτίου), του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών (ΣΕΓ). Η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς στην Αθήνα, μεταφράζεται σε κόστος  5.500,00 ευρώ, από τον δημοτικό προϋπολογισμό.
Στο κόστος μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και αποζημίωσης των αιρετών της δημοτικής αρχής, που θα μεταβούν στην πρωτεύουσα για να υποστηρίξουν επιχειρηματικά  συμφέροντα ιδιωτικών επιχειρήσεων που δεν επιλέγουν την Καστοριά για την έκθεση γούνας.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 28 Μαρτίου 2019, αρ. φύλλου 979


Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:


2 σχόλια:

  1. Ευθύμιος Νάτσης [fb]31/3/19

    Υπάρχει γουνοποιός που να τον ενδιαφέρει η Καστοριά; Το 10% των κεφαλαίων που διακινούν στις τρίχες να αποσύρουν και να τα επενδύσουν στην πολη της Καστοριάς δεν θα υπήρχε ούτε ένας άνεργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/3/19

    Γι' αυτό οι συνθήκες του Δήμου Καστοριάς είναι τριτοκοσμικές, κι ο τόπος έχει τριτοκοσμικούς βουλευτές, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να φωτογραφίζονται, και να παρευρίσκονται παντού και πάντα, λες και είναι γλάστρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ