5.10.20

Εθελοντική αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, δημιούργησε τράπεζα αίματος για τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους. Στηρίζοντας αυτήν την προσπάθεια συνδιοργανώνει με το Νοσοκομείο ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας αύριο Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 στον Ερυθρό Σταυρό Καστοριάς, Γράμμου 32, από τις 08:30 έως τις 13:30. 

Σημείωση: Ο εκπαιδευτικός που ανταποκρίνεται σε πρόσκληση από υπηρεσία αιμοληψίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και ο εκπαιδευτικός που μετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, δικαιούται να απουσιάσει από το σχολείο, πέραν της ημέρας αιμοδοσίας, δύο επιπλέον μέρες (παράγραφος 5 του άρθρου 50 του Ν. 3528/07). Οι δύο αυτές ημέρες άδειας χορηγούνται πέραν της ημέρας αιμοδοσίας και μπορούν να ληφθούν είτε συνεχόμενα με το χρόνο της αιμοδοσίας ή οποτεδήποτε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Σε κάθε περίπτωση δεν μεταφέρονται στο επόμενο ημερολογιακό έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ