21.10.20

ΟΔΟΣ: Μαθήματα ατομικής ευθύνηςΣχεδόν ούτε μια φορά δεν φωτογραφήθηκε τελευταία ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ιωάννης Κορεντίδης με μάσκα προσώπου για την προστασία από τον κορωνοϊό. 

Ακόμη και όταν από την φύση των εκδηλώσεων στις οποίες παρίσταται και πολύ φωτογραφίζεται, όπως σε πολιτικούς γάμους ιδιωτών (φωτογραφία επάνω), αλλά και πολύ περισσότερο σε βράβευση ανηλίκων μαθητών (φωτογραφία κέντρο), στους οποίος με το καλό του παράδειγμα θα προσέφερε και μια θετική υπηρεσία υπευθυνότητας και ατομικής ευθύνης, ο ίδιος προτιμά να μη φορά μάσκα. Την ίδια στιγμή που η πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί της κυβέρνησής του, τα στελέχη των κομμάτων κ.ο.κ. δεν παραλείπουν να τονίζουν την ανάγκη χρήσης της μάσκας φορώντας πρώτοι και καλύτεροι οι ίδιοι, ο δήμαρχος Καστοριάς έχει διαλέξει το αντίθετο δρόμο. Σε απόσταση αναπνοής και σχεδόν σε επαφή ακόμη και με ανήλικα παιδιά (φωτογραφία κέντρο). Που δέχονται έτσι το δικό τους μάθημα ατομικής ανευθυνότητας. 


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 3 Σεπτεμβρίου 2020, αρ. φύλλου 1044Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:


6 σχόλια:

 1. Ανώνυμος21/10/20

  Πώς να μη μας βάλουν σε καραντίνα και πάλι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος21/10/20

  Σήμερα μπροστά στον Χαρδαλια θα είναι όλοι με μάσκες και αρνάκια....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος21/10/20

  Και όπως είπε ο Χαρδαλιάς: «Κανένας ασυνείδητος δεν επιτρέπεται αγνοώντας τα μέτρα να παίζει με τις ζωές μας, να θέτει σε κίνδυνο την προσπάθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων».
  Αλλά εδώ ζούμε το GNTM!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος21/10/20

  Kαντε γιγαντοαφισσες τις φωτογραφίες και αφισικολληστε έξω από την Περιφέρεια ως το μεσημέρι , να μάθουν τα χάλια μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λία21/10/20

  Ο άνθρωπος αυτός δίνει επικίνδυνο παράδειγμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος21/10/20

  Δηλαδή η νύφη της φωτογραφίας είναι ένα κεφάλι ψηλότερη από Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ