29.1.21

Δασικός χάρτης της Π.Ε Καστοριάς.

O δήμος Νεστορίου, γνωστοποίησε ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Κτηματολογίου ο δασικός χάρτης της Π.Ε Καστοριάς. Είναι σημαντικό για τους πολίτες να ελέγξουν αν το ακίνητό τους έχει συμπεριληφθεί σε περιοχή δασικού η χορτολιβαδικού χαρακτήρα. Οι εκτάσεις που χαρακτηρίζονται ως δασικές (ή χορτολιβαδικές) εμπίπτουν σε ιδιαίτερο καθεστώς προστασίας, το οποίο είναι απαραίτητο να γνωρίζουν γιατί επηρεάζει τις χρήσεις γης αλλά ακόμα και το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Για περισσότερες πληροφορίες έχει συσταθεί σημείο υποστήριξης ανάρτησης δασικού χάρτη με έδρα το γραφείο 9 της διεύθυνσης Δασών Καστοριάς, διοικητήριο (ημιώροφος), τηλ. 2467029707 ενώ λεπτομερέστερο δελτίο τύπου έχει αναρτηθεί στο site του δήμου και στα δημοτικά καταστήματα.

Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων ξεκινά σήμερα 29 Ιανουαρίου 2021 και λήγει 13η Μαΐου 2021. Η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων για τους κατοίκους εξωτερικού είναι η 2 Ιουνίου 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ