25.11.14

Οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες της Δυτικής Μακεδονίας

Τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένους συμβούλους ανακοίνωσε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης. Συγκεκριμένα ορίζονται:

-Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών ο κ. Φώτης Κεχαγιάς. Εντεταλμένος σύμβουλος για την παρακολούθηση του ΕΣΠΑ και των Έργων ο κ. Κυριάκος Ιωαννίδης. Εντεταλμένος σύμβουλος για τον Έλεγχο και τη Διαφάνεια ο κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος.

-Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού και Αθλητισμού ο κ. Παύλος Τσότσος. Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού ο κ. Παναγιώτης Κώττας (Καστοριά). Εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού ο κ. Δημήτρης Καρακασίδης.

-Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ο κ. Σταύρος Γιαννακίδης. Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ο κ. Γιώργος Αντωνιάδης.

-Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου η κ. Αμαλία Κούσκουρα (Καστοριά). Εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Εμπορίου και Λαϊκών Αγορών ο κ. Χάρης Κάτανας.

-Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Κώστας Καναβός. Εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Γούνας ο κ. Θεοφύλακτος Ζυμπίδης (Καστοριά).

-Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας – Περιβάλλοντος και Μεταφορών η κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου. Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Περιβάλλοντος και Μεταφορών η κ. Μαρία Καρυπίδου. Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας ο κ. Ηλίας Κάτανας.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 11 Σεπτεμβρίου 2014, αρ. φύλλου 755

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ