3.7.18

Λόγος & Αντίλογος



«Περί Europa Nostra»



Κύριε Μπαϊρακτάρη,

Στο τελευταίο φύλλο της έγκριτης εφημερίδος σας (918/ 11-01-2018) υπάρχει ένα άρθρο-αίτημα της συμπατριώτισσας μας και φίλης κας Χρυσούλας Παπατέρπου-Πατρώνου ["εδώ"] σχετικά με το που ακριβώς βρίσκεται η υπόθεση της μελέτης-προτροπής της Europa Nostra επέμβασης στις περιοχές Απόζαρι και Ντολτσό, η οποία θα είχε ως σκοπό την αποκατάσταση δύο πυρήνων των δύο αυτών συνοικιών του ιστορικού κέντρου της πόλης της Καστοριάς.
Κατανοώ πλήρως την ανησυχία και ερωτηματικά της Κας Χρυσούλας Παπατέρπου-Πατρώνου, και άλλων συμπολιτών μας, θα ήθελα αρχικά να δηλώσω ότι έχουν γίνει προσπάθειες και ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση για τις οποίες προτίθεμαι να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους πολίτες:



Επειδή θα ήταν αρκετά δύσκολο να δώσω τις κατάλληλες πληροφορίες και εξηγήσεις γραπτώς, προτίθεμαι να οργανώσω μία ενημέρωση – ανοιχτή συζήτηση για τους πολίτες και συνέντευξη τύπου με όλα τα ΜΜΕ για ενημέρωση όπου θα έχουμε την ευκαιρία για ερωτήσεις και απαντήσεις αλλά και γενικά για ουσιαστική και χρήσιμη συζήτηση. Η συνέντευξη αυτή τύπου βεβαίως θα είναι ανοικτή για το κοινό του Δήμου μας και ευελπιστώ να έχουμε την τιμή να την παρακολουθήσουν και συμμετάσχουν στη συζήτηση και συμπολίτες μας που είναι γνώστες του θέματος ή σχετικών θεμάτων.

Προτείνω λοιπόν όπως την Τετάρτη 24-01-2018 και ώρα 18:00 γίνει αυτή η συνάντηση-συνέντευξη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς. Για πλήρη ενημέρωση και των συναδέλφων σας αλλά και του κοινού του Δήμου πρόκειται να εκδώσω δελτίο τύπου τον κατάλληλο χρόνο.

Ευελπιστώ ότι αυτή η ανταπόκρισή μου στο αίτημα της κας Χρυσούλας Παπατέρπου-Πατρώνου θα ανακοινωθεί σε κατάλληλη στήλη της εφημερίδος σας την επόμενη βδομάδα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση.

Με τιμή
Δρ Λεωνίδας Παπαδημητρίου
Αντιδήμαρχος Καστοριάς


Φωτογραφία Μάνου Δουκάκαρου: Στιγμιότυπο από επίσκεψη κλιμακίου της Europa Nostra στην Καστοριά , τον Οκτώβριο του 2014


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 18 Ιανουαρίου 2018, αρ. φύλλου 919


Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ