4.8.20

"Ο μαγικός αυλός" του Μότσαρτ, (με αγγλικό λιμπρέτο) δωρεάν αναμετάδοση τώρα από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας ΥόρκηςΔωρεάν αναμετάδοση έως τις 01:30 περίπου* απόψε: "εδώ" και "εδώ" με αγγλικούς υπότιτλους.

Μουσική διεύθυνση: James Levine. Σκηνοθεσία: Julie Taymor. Με τους: Ying Huang, Erika Miklósa, Matthew Polenzani, Nathan Gunn και René Pape.

[Μεταδόθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2006]

Σχετικά: "εδώ".


-Σχετικά με το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων, της α' εβδομάδας: "εδώ", της β' εβδομάδας "εδώ", της γ' εβδομάδας "εδώ", της δ' εβδομάδας "εδώ", της ε' εβδομάδας "εδώ", στ' εβδομάδας "εδώ", της ζ' εβδομάδας "εδώ", της η' εβδομάδας "εδώ", της θ' εβδομάδας "εδώ", της ι' εβδομάδας "εδώ", της ια' εβδομάδας "εδώ", της ιβ' εβδομάδας "εδώ", της ιγ' εβδομάδας "εδώ", της ιδ' εβδομάδας "εδώ", της ιε' εβδομάδας "εδώ" , της ιστ' εβδομάδας "εδώ", της ιζ' εβδομάδας "εδώ", της ιη' εβδομάδας "εδώ", της ιθ' εβδομάδας "εδώ", της κ' εβδομάδας "εδώ" και της κα' "εδώ".

(*) Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η έναρξη (play) του βίντεο -ακόμη και αργά μετά τα μεσάνυχτα, η αναμετάδοση θα ολοκληρωθεί κανονικά, ακόμη κι αν η διάρκειά της είναι μεγάλη. Αρκεί να μην γίνει ανανέωση της σελίδας μετά τις 02:30 (19:30 ώρα Νέας Υόρκης), καθ’ ότι σε αυτήν την περίπτωση θα φορτώσει η νέα όπερα.

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος4/8/20

  Ωρα... για μαγικό αυλό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/8/20

   Καλύτερα φλογέρες από του Καλαμπούκα.....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/20

   Της Ιουλίας υπέροχες...

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/8/20

   Μιλάς με γρίφους γέροντα.....

   Ο πρωτοσύγκελος Αλφόνσο

   Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ