29.4.17

Συμμετοχή του δήμου Καστοριάς σε τουριστική έκθεση στην Κύπρο

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αθλητισμού, Επιχειρηματικότητας και Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του δήμου Καστοριάς κ. Λάζαρος Ζήσης από τις 21 έως τις 23 Απριλίου, επισκέφθηκε την τουριστική έκθεση “Ταξίδι 2017” στη Λευκωσία της Κύπρου.
Η συμμετοχή της αντιδημαρχίας του δήμου Καστοριάς στην κυπριακή έκθεση, σηματοδοτεί έναν «σημαντικό σταθμό στην εκστρατεία του Δήμου Καστοριάς» -όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου- «για την προσέλκυση τουριστών από διεθνείς αγορές, με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του τόπου μας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού και την προβολή νέων προϊόντων και υπηρεσιών που συντίθενται στη ζήτηση θεματικού τουρισμού όπως, θρησκευτικός, αθλητικός και περιπατητικός τουρισμός».

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο κ. Λ. Ζήσης είχε συνομιλίες με τον υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γεώργιο Λακκοτρύπη, με τον εκπρόσωπο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Ηρόδοτο Ηροδότου, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) κ. Ντίνο Κάκκουρα, καθώς και με στελέχη ιδιωτικού τουριστικού γραφείου.

Συναντήθηκε επίσης με ομόλογους εκπροσώπους από την τοπική αυτοδιοίκηση του δήμου Λευκωσίας όπως τον αντιδήμαρχο Λευκωσίας κ. Κώστα Μαυρίδη και την πρόεδρο της πολιτιστικής επιτροπής κ. Λεώνη Ορφανίδου. Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα, ήταν η εφαρμογή ενός κοινού πλαισίου δράσης σε θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος, καθώς όπως είπαν «ο πολιτισμός δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο προώθησης και προβολής των δύο προορισμών Λευκωσίας και Καστοριάς».

Τέλος ο κ. Λ. Ζήσης, ευχαρίστησε την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας για την φιλοξενία της αντιδημαρχίας στο διαμορφωμένο περίπτερο στην τουριστική έκθεση, καθώς και για την αποστολή του έντυπου υλικού που χρησιμοποιήθηκε κατά την διάρκεια της λειτουργίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ