7.4.17

Libération: «Τα παιδιά του Άσαντ»


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/4/17

    Μία Γκουέρνικα του 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φονιάδες των λαών7/4/17

    Όταν κανείς δεν φώναξε «Φονιάδες των λαών Ρώσοι»

    Την ώρα που το σύνολο των δυτικών ΜΜΕ αναδεικνύει σε μείζον ζήτημα για τη διεθνή κοινότητα την αποτρόπαια επίθεση με χημικά στην πόλη Idlib της Συρίας, τα ελληνικά ΜΜΕ εμφανίζονται ξανά ιδιαίτερα γενναιόδωρα απέναντι στις πράξεις και της παραλείψεις της Ρωσίας στην τραγωδία της Συρίας.

    Μπορεί στη Συρία να μην συγκρούονται διάβολοι με αγγέλους και να μην είναι μονάχα ο Άσαντ και οι Ρώσοι σύμμαχοι του εκείνοι που έχουν διαπράξει κτηνωδίες αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για κανέναν δημοσιογράφο ή πολιτικό που κλείνει τα μάτια σε εγκλήματα πολέμου.

    Μόνο στο μαγικό κόσμο των ελληνικών ανατολίτικων ΜΜΕ η Ρωσία μάχεται στη Συρία κατά του ISIS κι όχι με πάθος υπέρ της διατήρησης του καθεστώτος Άσαντ, μόνο στην Ελλάδα μπορείς να διαβάσεις ειδήσεις για βομβαρδισμό νοσοκομείων χωρίς αναφορά στο ποιοι οδηγούσαν τα μαχητικά αεροπλάνα.

    Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι το θέμα αυτό του άρθρου είναι οι επιλογές των μεγάλων δυνάμεων στη Συρία. Το θέμα αυτού του άρθρου είναι οι προκαταλήψεις, τα στερεότυπα και οι ιδεοληψίες που χαρακτηρίζουν εδώ και δεκαετίες την υποδοχή και την αξιολόγηση των διεθνών εξελίξεων από την ελληνική κοινωνία.

    Το θέμα είναι ότι για πολλούς στην Ελλάδα όταν γράφεις κάτι υπέρ του Ομπάμα είσαι "πράκτορας των Αμερικάνων" αλλά όταν εξυμνείς τον στυγνό δικτάτορα Πούτιν είσαι μάγκας...

    http://www.parapolitiki.com/2017/04/otan-kaneis-den-fonaxe-foniades-ton-laon-rosoi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/4/17

    Δ. Θεοτοκόπουλος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ