7.10.17

Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων ότι
θα πραγματοποιηθούν από το φορέα μας επιδοτούμενα σεμινάρια ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.
Το επιδοτούμενο ποσό για κάθε εργαζόμενο ανέρχεται στα 160,00 € / άτομο και η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 32 ώρες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εργαζόμενοι, ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, με ελάχιστο αριθμό ενσήμων 50 ( πενήντα) εντός του έτους 2017 και είναι ενεργοί εργαζόμενοι με την προϋπόθεση η επιχείρηση να έχει υποβάλλει την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ 0,24% για τους εργαζόμενους σε αυτήν για το έτος 2017 και να απασχολεί από 1- 30 εργαζόμενους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Δήλωση συμμετοχής εργαζoμένου
2. Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας
3. Φωτοαντίγραφο Τραπεζικού Βιβλιαρίου
4. Φωτοαντίγραφο Νόμιμου Παραστατικού από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. που να αποδεικνύει το Α.Φ.Μ. (εκκαθαριστικό σημείωμα ή φορολογική δήλωση ή φορολογική ενημερότητα)
5. Φωτοαντίγραφο της καρτέλας ενσήμων
6. Υπεύθυνη δήλωση επιχείρησης
Η δήλωση συμμετοχής εργαζομένου και η υπεύθυνη δήλωση της επιχείρησης είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καστοριάς www.kastoriachamber.gr
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν έως 06/10/2017 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 246028981, 2467027537 email: konstantinou.konstantinos@kastcham.gr και togaridou.konstantina@kastcham.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ