23.10.17

Η ΝοΔΕ ΝΔ Καστοριάς για την διανομή χωρικών ξυλείας

«Χαρακτηριστική είναι φέτος η καθυστέρηση στη διανομή χωρικών ξυλείας στους δικαιούχους, πολλοί εκ των οποίων ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Καθυστέρηση που απορρέει από την ανικανότητα και την άγνοια των κυβερνητικών αξιωματούχων, που χειρίζονται την υπόθεση. Δυστυχώς κάποια νοικοκυριά δε θα πάρουν ξύλα, αφού με το πέρασμα του μισού φθινοπώρου δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα και τα πρώτα χιόνια έκαναν προ ημερών την εμφάνισή τους.

Παρόλα αυτά η τοπική βουλευτής του ΣυΡιζΑ, κατά τη γνωστή τακτική της συγκυβέρνηση, όπου φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από μας που κυβερνάμε, κατηγορεί υπηρεσιακούς τοπικούς παράγοντες του δασαρχείου για κωλυσιεργία, αποκαλώντας τους κομματικούς εγκάθετους. Ζητώντας από δημοσίους υπαλλήλους να ενεργήσουν παρατύπως. Χωρίς δηλαδή να υπάρχει επίσημη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Ημερομηνία απόφασης 3/10/2017)!

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οι ανευθυνοϋπεύθυνοι διοικούντες του αρμόδιου υπουργείου, της Αποκεντρωμένης, της Περιφέρειας αλλά και η τοπική Βουλευτής, πως οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν γίνεται να αποτελούν μονίμως το μαλακό υπογάστριο και να πληρώνουν τη δική τους ανευθυνότητα. Ούτε μπορεί να φταίει μια κοινοτική οδηγία την οποία οι ίδιοι παραδέχονται πως την παρέβλεψαν.

Φτάνει πια το ψέμα τους. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θα έσκιζαν τα μνημόνια. Που υπόσχονταν 13ο μισθό. Που θα καταργούσαν τον ΕΝ ΦΙΑ. Που περιγελούσαν το πρωτογενές πλεόνασμα.Που θα καταργούσαν τον ειδικό φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης και ανταυτού τον αυξάνουν και συρρικνώνουν περαιτέρω τον αριθμό των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης. Ενός επιδόματος για το οποίο η ανάλγητη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διέθετε 300 εκατομμύρια ευρώ και φέτος στο προσχέδιο του προϋπολογισμού εγγράφηκαν μόνο 47, από την κοινωνικά ευαίσθητη κυβέρνηση της αριστεράς. Που μας υποσχέθηκαν ναυτιλιακό πετρέλαιο με 45 λεπτά…

Εδώ όμως πιθανολογούμε ότι βρίσκεται η απάντηση για τη φετινή ανωμαλία στη διανομή των χωρικών. Προφανώς οι τοπικοί κυβερνώντες ανέμεναν να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς τα έργα κατασκευής του λιμανιού ξηράς, που μας υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός, να έρθουν τα βαπόρια και να αντικαταστήσουν τα καυσόξυλα με φθηνό ναυτιλιακό πετρέλαιο.

Για κακή τους τύχη αυτοδιαψεύστηκαν. Καλούμε την τοπική βουλευτή του ΣυΡιζΑ να ζητήσει συγνώμη από τους πληττόμενους πολίτες του νομού μας ! Αιδώς Αργείοι!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ