30.3.18

ΟΔΟΣ 1+1



για την παράσταση του Σαββάτου 31 Μαρτίου  στις 19:55

Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός 

για την "Έτσι κάνουν όλες " | "Così fan tutte"

του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ


Οι 15 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 ευρώ στην τιμή των 15,00 ευρώ (δηλαδή 7,5 € το άτομο
Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ




Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 929 της Πέμπτης 29.3.2018 - εδώ) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 31  Μαρτίου στις 19:55, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.

Απ’ ευθείας λοιπόν, από το Lincoln Center της Νέας Υόρκης στο ΤΕΙ Καστοριάς, αύριο Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στις 19:55, το καστοριανό κοινό θα απολαύσει την αριστουργηματική όπερα με τον ακριβή τίτλο  «Così fan tutte, ossia La scuola degli amanti» (Έτσι κάνουν όλες, ή Σχολείον εραστών) του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ σε λιμπρέτο του Λορέντσο ντα Πόντε.

  • Στην Νάπολη, δύο νεαροί αξιωματικοί λογομαχούν με έναν φίλο τους, με αφορμή την πίστη των γυναικών. Οι δύο νέοι υποστηρίζουν ότι οι αγαπημένες τους, δεν μπορούν να διαπράξουν απιστία, αλλά ο φίλος τους διαφωνεί και βάζει στοίχημα μαζί τους. Σκαρφίζεται λοιπόν ένα σχέδιο, με το οποίο θα τους αποδείξει μέσα σε μια μέρα ότι απατώνται οικτρά...

Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ