30/3/18

ΟΔΟΣ 1+1 [και φωτογραφίες ιδιωτών]για την παράσταση του Σαββάτου 31 Μαρτίου  στις 19:55

Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός 

για την "Έτσι κάνουν όλες " | "Così fan tutte"

του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ


Οι 15 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 ευρώ στην τιμή των 15,00 ευρώ (δηλαδή 7,5 € το άτομο
Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ
Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 929 της Πέμπτης 29.3.2018 - εδώ) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 31  Μαρτίου στις 19:55, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.

Απ’ ευθείας λοιπόν, από το Lincoln Center της Νέας Υόρκης στο ΤΕΙ Καστοριάς, αύριο Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στις 19:55, το καστοριανό κοινό θα απολαύσει την αριστουργηματική όπερα με τον ακριβή τίτλο  «Così fan tutte, ossia La scuola degli amanti» (Έτσι κάνουν όλες, ή Σχολείον εραστών) του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ σε λιμπρέτο του Λορέντσο ντα Πόντε.

  • Στην Νάπολη, δύο νεαροί αξιωματικοί λογομαχούν με έναν φίλο τους, με αφορμή την πίστη των γυναικών. Οι δύο νέοι υποστηρίζουν ότι οι αγαπημένες τους, δεν μπορούν να διαπράξουν απιστία, αλλά ο φίλος τους διαφωνεί και βάζει στοίχημα μαζί τους. Σκαρφίζεται λοιπόν ένα σχέδιο, με το οποίο θα τους αποδείξει μέσα σε μια μέρα ότι απατώνται οικτρά...

Ακολουθούν φωτογραφίες ιδιωτών από το Instagram

που παρακολούθησαν την Così fan tutte:Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.