1.8.20

ΟΔΟΣ: Χριστιανικά και άλλα
«Χθες ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως μέχρι 15 Αυγούστου οι καλεσμένοι στους γάμους δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 100. Είναι τόσο καλοί χριστιανοί εκεί στη ΝΔ που δεν γνωρίζουν ότι 1 με 15 Αυγούστου η εκκλησία δεν τελεί το μυστήριο του γάμου».


Ολυμπία Τελιγιορίδου
βουλευτής ΣυΡιζΑ Καστοριάς

* * *

Η αντιπολίτευση (για την αντιπολίτευση)

της κυρίας ΤελιγιορίδουΜε ένα από κάθε άποψη πικρόχολο σχόλιο που ανάρτησε σε προσωπικό της λογαριασμό κοινωνικού δικτύου, η βουλευτής Καστοριάς με τον ΣυΡιζΑ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, την βγήκε από την άκρα, χριστιανική δεξιά στην Νέα Δημοκρατία.

Πιο συγκεκριμένα με αφορμή τα νέα μέτρα για την αποφυγή συγκέντρωσης πολλών ατόμων, και πιο ειδικά τον περιορισμό έως 100 άτομα "σε τελετές γάμων, βαφτίσεων και κηδειών" από 1 έως 15 Αυγούστου, που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, η κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, σαν καλή μαθήτρια της χριστιανικής τάξης, επέπληξε τους κυβερνώντες ότι δεν είναι… καλοί χριστιανοί.

Όχι όσο η ίδια προφανώς, αφού έλαβαν αυτό το μέτρο την στιγμή που «δεν τελούνται γάμοι» από 1 έως 15 Αυγούστου από την... «εκκλησία».


Η κυρία Τελιγιορίδου με την αγία Μακρίνα.

Η βουλευτής Καστοριάς, όχι μόνο έστειλε αδιάβαστο τον πολιτικό γάμο που μπορεί να τελείται οποτεδήποτε και από οποιονδήποτε, ή τους γάμους και τις βαπτίσεις ετερόδοξων Ελλήνων χριστιανών (καθολικών, προτεσταντών κ.ά.), όπως και τους γάμους και τις βαπτίσεις των Ελλήνων μουσουλμάνων, Ελλήνων εβραίων κ.ά., αλλά επέδειξε διαπιστευτήρια χριστιανικής (αποκλειστικά ορθόδοξης) γνώσης -και άρα, πίστης.

Και ύστερα περιμένει κανείς από την εκσυγχρονιστική Αριστερά να αλλάξει τον κόσμο σε πιο προοδευτική και κοσμική κατεύθυνση, με τον αποχωρισμό Εκκλησίας από το Κράτος που καταπνίγει την χώρα (και ιδίως την Καστοριά).

Είτε "Ελληνική Λύση" και Κυριάκο Βελόπουλο (ή τους "ψεκασμένους" της τ. συγκυβέρνησης), είτε αυτό το σχόλιο διαβάσει κανείς, δεν θα μπορεί να φανταστεί εύκολα ότι ανήκει σε αριστερή βουλευτή του κύρους της.

10 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/8/20

  Ολυμπία γλέντα τους....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος1/8/20

  Όσο είναι αυτοί τους όλοι αριστεροί, άλλο τόσο εγώ είμαι βουσμάνος γητευτής....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος1/8/20

  Χώστα Ολυμπία, φτάνει τους ανεχόμαστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/8/20

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος2/8/20

  Ψέλνει ο Φίλης
  Ψέλνει κι η Τεληγιορίδου τώρα...
  Ἠμαρτον Κύριε!

  α υ τ ὀ χ θ ω ν

  ΥΓ. Ομολογουμένως στη ΝΔ δεν είναι τὀσο καλοί Χριστιανοί γιατί αυτοί Ζουράρη δέν έχουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος2/8/20

  Δε μπορώ να πιστεψω ότι η βουλευτίνα βγήκε φωτογραφία αγκαλιά με εικόνα!
  Δεν έχουμε γιατρειά. Τέλος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος2/8/20

  Εε και πώς περιμένεις να φαλκιδεύσει τις ψήφους του χριστεπώνυμου πλήθους...!!!
  Την έχουν μάθει καλά την συνταγή από το ΠΑΣΟΚ....

  Έρρωσθε οι εικονοφέρουσες

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος2/8/20

  Η κυρία Λουκά, πού είναι από την ομήγυρη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος2/8/20

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος3/8/20

  ξέχασε μάλλον η Ολυμπία ότι οι πολιτικοί γάμοι συνεχίζουν και γίνονται. είναι τόσο συντηρητική που μάλλον δεν της αφήνει η συνείδηση της να τους αποδεχθεί.. παρά μόνο την συμβίωση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ