9.9.20

Ιματιοθήκη του δήμου Καστοριάς

Με το μήνυμα: "ότι περισσεύει από εμάς, μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον άλλον" ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού, κ. Πέτρος Δοκόπουλος, ανακοίνωσε την πλήρη ετοιμότητα και λειτουργία της δημοτικής ιματιοθήκης. 
Μία νέα κοινωνική δομή του δήμου Καστοριάς που είναι εφοδιασμένη, χάρη στην πολύτιμη και γενναιόδωρη συνδρομή συμπολιτών μας, με είδη ρουχισμού, υπόδησης κάθε μεγέθους και ηλικίας, αλλά και άλλων χρηστικών αντικειμένων, όπως παιχνίδια, σχολικές τσάντες κλπ, τα οποία είναι προς διάθεση σε άπορους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων.
«Η νέα αυτή προσπάθεια από το δήμο έρχεται να προστεθεί στις ανάλογες δράσεις και ενέργειες, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ειδικά τη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο που διανύουμε», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο κ. Δοκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ