31.12.20

Ειδικό ιατρείο για εξετάσεις κορωνοϊού



Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ανταποκρινόμενη σε αίτημα της 3ης ΥΠΕ και του Κέντρου Υγείας Καστοριάς προέβη στην προμήθεια ενός οικίσκου, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως ιατρείο εξέτασης ύποπτων περιστατικών και ως σημείο δειγματοληψίας για τεστ κορωνοϊού (covid). 
Πρόκειται για έναν οικίσκο τύπου isobox με στατική επάρκεια, διαστάσεων 3 Χ 10 μ. δίχωρο, με εσωτερική πόρτα, κλιματιστικό inverter, νιπτήρα, μπάνιο και γενικά όλες τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές και λοιπές εγκαταστάσεις, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος διαχείρισης ύποπτων περιστατικών. 
Η δαπάνη, ύψους περίπου 13.000 ευρώ, έγινε από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και έρχεται να υποβοηθήσει το πολύτιμο έργο που επιτελούν οι δομές υγείας της περιοχής μας στην προστασία της δημόσιας υγείας. Ο οικίσκος τοποθετήθηκε σήμερα Πέμπτη 31.1.2020 στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ