11.4.17

ΟΔΟΣ 1+1 για τον Ονιέγκιν



για την παράσταση του Σαββάτου 22 Απριλίου στις 19:55

Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός 

για τον "Ευγένιος Ονιέγκιν" του  Τσαϊκόφσκι 


ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ | SOLD-OUT

Η προσφορά του κουπονιού της ΟΔΟΥ 1+1 (δύο εισιτήρια αξίας 30,00 € στην τιμή των 15,00 €, δηλαδή 7,5 € το άτομο) έχει εξαντληθεί. Λόγω αυξημένης ζήτησης δημιουργείται ένας δεύτερος εκπτωτικός κατάλογος των 10,00 € ανά άτομο αντί 15,00 € μαζί με το κουπόνι της ΟΔΟΥ.  Επιπλέον, από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Ορεστειάς» κ. Λαζάρου Ζήση, βεβαιώνεται η προθυμία διευκόλυνσης οικονομικά ασθενέστερων ατόμων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση του Σαββάτου.
Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 881 της Μ. Πέμπτης 13.4.2017) την ημέρα της απ' ευθείας αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 στις 19:55, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.
Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ
Μετά την κορυφαία όπερα «Ιδομενέας» σε μια σπάνια αναβίωση του έργου που συνεπήρε το καστοριανό κοινό, η ΜΕΤ live in HD παρουσιάζει το αριστούργημα του Tchaikovsky «Ευγένιος Ονιέγκιν» που ανέβηκε για για πρώτη φορά στην Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης στις 24 Μαρτίου 1920. Από τότε ρομαντική τραγωδία θα ανεβεί πολλές φορές λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές και θερμή αποδοχή από το κοινό της. Η όπερα θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από την Νέα Υόρκη στο ΤΕΙ Καστοριάς το Σάββατο 22 Απριλίου στις 19:55.



Η σούπερ σταρ υψίφωνος Anna Netrebko στην μια και μοναδική εμφάνισή της φέτος στη σκηνή της Met επαναλαμβάνει μια από τις πιο φημισμένες ερμηνείες της στον ρόλο της Τατιάνας, της αφελούς ηρωίδας της όπερας του Tchaikovsky, που βασίζεται στο κλασσικό μυθιστόρημα του Pushkin. Η Netrebko μας χαρίζει μια εκπληκτική ερμηνεία σε ένα πολύ απαιτητικό ρόλο, αποδίδοντας φωνητικά ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων όπως εξελίσσεται από την συναισθηματική εφηβεία ως την ώριμη ηλικία μιας γυναίκας.


Η σκηνή του γράμματος

Ο Peter Mattei πρωταγωνιστεί ως ο ομώνυμος χαρακτήρας που απορρίπτει τον έρωτα της Τατιάνας ώσπου να είναι πια πολύ αργά. Ο Robin Ticciati, μουσικός διευθυντής του Glyndebourne Festival Opera, διευθύνει την αναβίωση της σκηνοθεσίας της Deborah Warner που άνοιξε την σεζόν 2013-2014 της Met. Ο Alexey Dolgov ερμηνεύει τον ρόλο του φίλου του Ονιέγκιν που γίνεται αντίζηλος, του Λένσκι, ενώ η Elena Maximova είναι η αδερφή της Τατιάνας, η Όλγα και ο Štefan Kocán ο Πρίγκιπας Γκρεμίν.


Άρια του Λένσκι

Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ