2.4.17

Είπαν:

Θα μιλήσω πρώτα σαν κάτοικος Κλεισούρας. Θέλω εκφράσω ένα παράπονο: Εγώ σαν θεσμικός του νομού, δεν είχα ιδέα, γι’ αυτά τα έργα που πρότεινε η Κλεισούρα. Το έμαθα προχθές, στην συνάντηση. Γιατί να μην ξέρω; Και γιατί να μην είμαι αυτός που θα τα στηρίξω, να πιέσω τον δήμαρχο, οποιονδήποτε, να προωθηθούν, να συζητηθούν και να είμαι παρών στο δημοτικό συμβούλιο, να τα ακούσω, να δω τι είναι.
Ξαφνικά ακούω ότι υπάρχουν δύο έργα συγκεκριμένα, τα οποία τα έμαθα από τα blogs και τα sites. Άρα αυτό ήταν ένα λάθος των αρμοδίων και το καταθέτω σαν παράπονο.
Σαν θεσμός τώρα, άκουσα με προσοχή όλη αυτήν την ιστορία και από την τηλεόραση και από τα sites, και από την επιτροπή που μ’ επισκέφθηκε προχθές. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που και ο ίδιος ο περιφερειάρχης είναι σ’ αυτήν την λογική.
Αλλά τα έργα που έχει δώσει ο δήμαρχος για τον δήμο Καστοριάς πρέπει να τα επαναξετάσουμε, και θεωρώ ότι ο δήμαρχος –και το είπα προχθές και στην τηλεόραση- κάποιο λάθος έχει κάνει, ή εκ παραδρομής δεν θεώρησε ότι αυτά είναι βιώσιμα. Πρέπει να γίνουν, οι κάτοικοι εδώ θεωρούν το θέμα δίκαιο. Νομίζω ότι ο δήμαρχος θα το επανεξετάσει. Πανελληνίως έγινε γνωστό αυτό το θέμα και θα βοηθήσει τα μέγιστα και τον δήμαρχο να σκεφθεί διαφορετικά.Στηρίζομαι και σε αυτά που λένε οι κύριοι Τόμου και Πετρόπουλος «θα καθίσουμε όλοι κάτω». 
Σωτήριος Αδαμόπουλος
αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 13 Οκτωβρίου 2016, αρ. φύλλου 855

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ