2.4.17

Συνάντηση με μέλη επιτροπής Κλεισουριέων διεκδίκησης των ανταποδοτικών έργων του TAP

-Ο δήμαρχος Καστοριάς δέχθηκε στο γραφείο του τα μέλη Κλεισουριέων της συντονιστικής επιτροπής διεκδίκησης των ανταποδοτικών έργων του TAP της T.K. Κλεισούρας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε ενημέρωση επί των πραγματικών δεδομένων της διεκδίκησης των ανταποδοτικών έργων.

-Είχε προηγηθεί η διαμαρτυρία τους για την απουσία των αιτημάτων τους από τα ανταποδοτικά έργα του TAP (Trans Adriatic Pipeline – Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου), την οποία εξέφρασαν στον αντιπε-ριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο, σε συνάντηση που πραγματοποίησαν στο γραφείο του, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Ο κ. Σωτήρης Αδαμόπουλος εξέφρασε την συμπαράστασή του στο αίτημα των κατοίκων να συμπεριληφθεί ρητώς στις προτάσεις του δήμου Καστοριάς το κόστος μελέτης και ένα μέρος για την κατασκευή του έργου «Ξυλοτηλεθέρμανση στην Κλεισούρα», ύψους περίπου 500.000 €.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 13 Οκτωβρίου 2016, αρ. φύλλου 855


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ