21.10.17

Στο Ισραήλ η κ. Μαρία ΑντωνίουΣτην συνδιάσκεψη του “Israel Allies Foundation” που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ, συμμετείχε η κ. Μ.Αντωνίου.

Πρόκειται για ένα φόρουμ στο οποίο η βουλευτής Καστοριάς συμμετείχε για 4η φορά, αφού έχουν προηγηθεί οι συναντήσεις σε Βερολίνο, Ουάσινγκτον και άλλη μία στην Ιερουσαλήμ, όπου η κ. Αντωνίου συμμετείχε για την προώθηση της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ μελών εθνικών και επαρχιακών νομοθετικών οργάνων παγκοσμίως.
Το ίδρυμα Israel Allies Foundation είναι αφιερωμένο στο στόχο της προώθησης της επικοινωνίας και της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ βουλευτών και νομοθετών ανά τον κόσμο, οι οποίοι συμμερίζονται την πεποίθηση ότι το κράτος του Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπάρχει ειρηνικά μέσα σε ασφαλή σύνορα.

Εργάζεται με βάση τις ιουδαϊκο-χριστιανικές αξίες για την προώθηση της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ μελών εθνικών και επαρχιακών νομοθετικών οργάνων παγκοσμίως.


Σχετικά: Israel Allies Foundation


2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος30/10/17

  Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος3/11/17

  Δε θα τοποθετηθεί για τον Άϊ Μηνά, όπως τοποθετήθηκε ο κ. Τζηκαλάγιας;
  Ή μόνο τοποθετείτε για τους Εβραίους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ