18.4.18

Ανατροπές IΙ: Παραίτηση περιφερειακού συμβούλου για την πώληση μονάδων της ΔΕΗΤην έκτακτη σύγκλιση του περιφερειακού συμβουλίου ζητούν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Μακεδονίας


Ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο της Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος  Σβώλης με επιστολή που κοινοποίησε στα ΜΜΕ, παραιτήθηκε από την θέση του περιφερειακού συμβούλου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ.

Οι σύμβουλοι της μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, ζήτησαν την έκτακτη σύγκλιση του σώματος με «μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στη ΔΕΗ, αμέσως μετά την κατάθεση του Νομοσχεδίου και πριν την ψήφισή του από την Βουλή», με επιστολή προς τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κ. Φώτη Κεχαγιά η οποία κοινοποιείται και προς τον  περιφερειάρχη κ. Θόδωρο Καρυπίδη.

Δήλωση παραίτησης 
του περιφερειακού συμβούλου κ. Γεωργίου Σβώλη

Στην πολιτική μάγκες είναι αυτοί, 
που όχι μόνο τα λένε καλά, αλλά τα φτιάχνουν και καλά…

Συμπολίτες, συμπολίτισσες. Στα 32 χρόνια ανάμειξης μου στα κοινά, οι θέσεις και οι τοποθετήσεις μου ήταν πάντα ταυτισμένες με τα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας και τα συμφέροντα του τόπου μας. Πάντα ξεκάθαρα, απλά και δυνατά έλεγα την αλήθεια, όσο και αν ενοχλούσα κάποιους. Το ίδιο κάνω και σήμερα.

Μπροστά στην καταστροφή που θα φέρει το ξεπούλημα της ΔΕΗ στον τόπο μας, υποβάλλω τη παραίτησή μου από τη θέση του περιφερειακού Συμβούλου, την οποία επιβάλλει η συνείδησή μου και όχι οτιδήποτε άλλο επικοινωνιακό παιχνίδι. Τώρα που παραιτούμαι ξαναλέω τα πράγματα με το όνομα τους.

Με το ξεπούλημα της ΔΕΗ, διαπράττεται το μεγαλύτερο πολιτικό-οικονομικό έγκλημα από τη Κυβέρνηση στη περιοχή μας, που κατέχει την πρωτιά της ανεργίας. Μια περιοχή που έδωσε τα πάντα στη χώρα μας, έρχεται τώρα η πολιτεία να την ανταμείψει με το χειρότερο αμάρτημα την αχαριστία. Δυστυχώς σε αυτό το δύσκολο καιρό που περνά ο τόπος μας, είναι ελάχιστοι αυτοί από όσους ασκούν εξουσία, που βάζουν τα στήθια τους απέναντι στη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να πέφτει αμαχητί λόγω των υποτονικών αντιδράσεων.

Αλήθεια πού είναι εκείνες οι βαρύγδουπες δηλώσεις ότι ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΝΕΡΑ είναι αδιαπραγμάτευτα δημόσια αγαθά; Πού είναι εκείνοι που πρωταγωνιστούσαν στις συσκέψεις με τους υπουργούς Ενέργειας Σκουρλέτη και Σταθάκη, και διαβεβαίωναν ότι με τη ΔΕΗ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα;

Αν ένιωσα όλα αυτά τα χρόνια ικανοποιημένος και δικαιωμένος από τις πρωτιές στο Δήμο Κοζάνης, στην Αγορά και στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σίγουρα με αυτή την πράξη μου φεύγω με ψηλά το κεφάλι, βέβαιος ότι κάνω περήφανος τους Δυτικομακεδόνες.

Με εκτίμηση
Γεώργιος ΣβώληςΣημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γούνας κ. Δημήτρης Κοσμίδης είναι ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού για να καταλάβει την θέση του κ. Γ. Σβώλη


ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2017Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ