8.8.18

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τον περιορισμό χρήσης νερού στους ΑμπελόκηπουςΒρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να πληροφορηθούμε από τα μέσα ενημέρωσης, την εισήγηση του τμήματος Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, για τον περιορισμό χρήσης νερού στην Κοινότητα Αμπελοκήπων.

Έρχεται σε συνέχεια των όσων έχουν προηγηθεί, σχετικά με την επιβάρυνση του υδροφόρου ορίζοντα στην περιοχή μας και για τα οποία έχουμε εγκαίρως επιχειρήσει να κινητοποιήσουμε τη διοίκηση ώστε να αποσοβηθούν καταστάσεις όπως οι σημερινές.

Επίσης έχουμε επισημάνει πως δεν θα πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο μικροπολιτικής αλλά να τύχουν της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης προσοχής και συνεργασίας των αρμόδιων φορέων.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις και να μη θέσουν την υγεία τους σε οποιονδήποτε ενδεχόμενο κίνδυνο, έως ότου γίνει δυνατή η πιστοποίηση της ποιότητας του νερού στην περιοχή ως απολύτως ασφαλές.


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ