6.7.20

Δήμος Καστοριάς:



 «Εξαιρετική η Ομιλία από τον κ. Ραϋμόνδο Αλβανό, που καθήλωσε το κοινό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Καστοριάς»


«Μία εξαιρετική ομιλία, από τον Διδάσκων Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και Επιστημονικό Υπεύθυνο του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης, κ. Ραϋμόνδο Αλβανό, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθησαν στο Αρχοντικό Τσιατσιαπά.

Η εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η νέα Δημοτική Αρχή για την 107η επέτειο της απελευθέρωσής της Καστοριάς.

Ο κ. Αλβανός, μιλώντας πολύ παραστατικά για τη "σημασία των Βαλκανικών Πολέμων (1912-1913) για τους Έλληνες σήμερα", ανέλυσε για το “πώς το πέρασμα από την αυτοκρατορία στο ελληνικό εθνικό κράτος σημάδεψε τη ζωή των κατοίκων της περιοχής και πως τελικά διαμόρφωσε την ελληνική εθνική ταυτότητα μέχρι σήμερα”.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, κ. Χρήστος Μουρατίδης, ως εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, υπενθυμίζοντας ότι η νέα Δημοτική Αρχή έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες για εφέτος είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένες, καλώντας όλους τους δημότες να συμμετάσχουν μαζικά και με οποιοδήποτε τρόπο σε αυτές.

Το πλήρες Πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων της "11ης Νοεμβρίου", θα δημοσιοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες».

Δελτίο τύπου 
του Δήμου Καστοριάς


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 28 Νοεμβρίου 2019, αρ. φύλλου 1011

Σχετικά:


1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ