21.2.17

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Όλοι μαζί μπροστά» - Ε. Χατζησυμεωνίδη

Για ακόμα μια φορά καλούμαστε αντί να επιβραβεύσουμε την σημερινή Δημοτική Αρχή για κάτι που κατάφερε, καλούμαστε να την καταγγείλουμε για κατασπατάληση των χρημάτων των συνδημοτών μας.
Αποφασίζουν αυξήσεις στις αντιμισθίες αιρετών ενώ υπάρχουν απλήρωτοι υπάλληλοι του Δήμου για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ υπάρχει η "αόρατη" ειδική συνεργάτης εις τας Αθήνας λαμβάνοντας κανονικά την αντιμισθία της κάθε μήνα και ενώ έχουν εκλεχτεί με την σημαία της "εν τιμή"πρότασης η οποία μετατρέπεται σε "εν μισθό" πρόταση.

  • Υποβολή πρότασης καταβολής αποζημίωσης του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της δημοτικής επιχείρησης να καταθέσει στον γενικό γραμματέας της Περιφέρειας. Το ύψος της αποζημίωσης του προέδρου της ΔΕΥΑΚ ορίζεται να είναι ίσο με το 50% του ποσού εξόδων παράστασης που εισπράττει ο δήμαρχος Καστοριάς, δηλαδή 1.710,00 € (3.420,00–50% = 1.710,00 €). Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΔΕΥΑ Καστοριάς.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 9 Φεβρουαρίου 2017, αρ. φύλλου 872


Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ