25.10.17

Η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε σε έκθεση εναλλακτικού τουρισμού

Η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έλαβε μέρος στην δεύτερη έκθεση εναλλακτικού τουρισμού «Nostos expo-forum 20 17» που πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2017.
Η έκθεση που διοργανώθηκε για δεύτερη χρόνια από τον δήμο Ναυπακτίας και τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, Aγροτικής Ανάπτυξης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ήταν ενισχυμένη αφού συμμετείχαν σε αυτή περισσότεροι από 150 έκθετες ενώ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή hosted buyers που εξειδικεύονται στον χώρο του εναλλακτικού τουρισμού και εκπροσωπούν μεγάλες αγορές της Ευρώπης και της Ασίας.
Οι συμμετέχοντες στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το forum με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις και την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού. Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μεταξύ άλλων επισκεφτήκαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας.

⬛   Ολοκληρώθηκε η 5η Συνάντηση Εργασίας Αντιπεριφερειαρχών-Εντεταλμένων Συμβούλων Τουρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε από 29 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου στην Κεφαλονιά. Η συνάντηση έχει πλέον καθιερωθεί, ενισχύοντας και εμβαθύνοντας τη συνεργασία και τη συνέργεια στον τομέα του τουρισμού όλων των Περιφερειών, με το υπουργείο Τουρισμού, τον Ε.Ο.Τ και άλλους φορείς. Οι αντιπεριφερειάρχες και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Τουρισμού των Περιφερειών συζήτησαν δράσεις που σκέφτονται να υλοποιήσουν στις περιοχές τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μέχρι την πραγματοποίηση τους. Παρέμβαση έκανε μεταξύ άλλων και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης-Επιχειρηματικότητας-Εμπορίου-Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Κώττα, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα καλών πρακτικών επάνω σε όλα τα θέματα της συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ