22.10.17

«Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Καστοριάς»



Το Επιμελητήριο Καστοριάς ανακοίνωσε ότι ξεκινά ένα φιλόδοξο έργο με τίτλο «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Καστοριάς» με τρεις βασικούς πυλώνες: α) Ηλεκτρονική Αγορά Καστοριάς β) Τουριστική πύλη Καστοριάς (Filoxeno Kastoria) και γ) On-line σύμβουλος του επιχειρηματία.
Το Επιμελητήριο θα αναλαμβάνει να παρέχει ηλεκτρονικές (cloud) υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας & της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την στήριξη των τοπικών αγορών με ηγετικό ρόλο στο ηλεκτρονικό επιχειρείν προσπαθώντας να καλύψει το σημαντικό ψηφιακό έλλειμμα των επιχειρήσεων σε αυτόν το τομέα. Όλες οι υπηρεσίες διαθέτουν εύκολη εγγραφή και διαχειρίζονται αποκλειστικά και μόνο από τις ίδιες τις επιχειρήσεις ενώ θα παρέχεται διαρκής υποστήριξη στη δημιουργία και εδραίωση των υπηρεσιών στην τοπική αγορά, την εκπαίδευση όσων επιχειρήσεων ανταποκριθούν και την διαρκή υποστήριξη των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ