4.10.17

Patti Smith



«Πιστέψτε με, αν μπορούσα να τραγουδήσω σαν την Μαρία Κάλλας, θα ήμουν εκεί πάνω στην σκηνή της ΜΕΤ να ερμηνεύω την Τραβιάτα. Αυτό θα ήταν υπέροχο. Ίσως ακούγομαι “φαντασμένη”, αλλά ξέρω τι θα ήθελα να ήμουν», δήλωσε η 70χρονη Πάτι Σμίθ την περασμένη Δευτέρα ερχόμενη στο «Οpening gala” της Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης με την Νόρμα.  

«Έρχομαι στην όπερα για την αγάπη μου για την μουσική και να ακούσω ευλογημένες φωνές σαν την Σόντρα Ραντβανόφσκι, που ερμηνεύει τον τραγικό ρόλο της Νόρμα». 

Το προσεχές Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 στις 19:55 ξεκινάει η σαιζόν των απ’ ευθείας αναμεταδόσεων από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης με την Νόρμα του Β. Μπελλίνι υπό την διεύθυνση του Carlo Rizzi και σε σκηνοθεσία Sir David McVicar.

Ερμηνεύουν: Sondra Radvanovsky (Norma), Joyce DiDonato (Adalgisa), Joseph Calleja (Pollione), Matthew Rose (Oroveso). Μία εβδομάδα αργότερα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου ο φημισμένος James Levine διευθύνει τον «Μαγικό αυλό» του Μότσαρτ.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, αρ. φύλλου 903

  • Περισσότερα για την Νόρμα: "εδώ"· και  για την σαιζόν 2017-2018 των αναμεταδόσεων της ΜΕΤ στο ΤΕΙ Καστοριάς: "εδώ" και για το 1+1 της ΟΔΟΥ "εδώ".
  • Περισσότερες φωτογραφίες από το Opening Night Gala της MET "εδώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ