9.9.20

Έργα αγροτικής οδοποιίας στον δήμο Άργους Ορεστικού

Συνολικού μήκους 8,5 χιλιομέτρων περίπου

Σε εξέλιξη είναι τα έργα αγροτικής οδοποιίας στην κοινότητα Κωσταραζίου, προϋπολογισμού 240.000 € από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.
Περιλαμβάνει παρεμβάσεις βελτίωσης της βατότητας αγροτικών οδών στην αγροτική περιοχή Κωσταραζίου, στην οποία η πρόσβαση στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις είναι ιδιαίτερα δυσμενής. 
Πιο συγκεκριμένα, προβλέπει την κατασκευή εννέα τεχνικών για την αποστράγγιση των ομβρίων υδάτων, την εξυγίανση των σαθρών τμημάτων του οδοστρώματος και την ασφαλτόστρωση 1.730 μέτρων περίπου.
Επιπλέον, ο δήμος Άργους Ορεστικού έχει εντάξει στο πρόγραμμα “Φιλόδημος Ι” επιπλέον δράσεις βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας, ύψους 868.000 €, που αφορούν τις εξής παρακάτω περιοχές: α) Τμήμα αγροτικής οδού περιοχής Κωσταραζίο. β) Τμήματα αγροτικών οδών περιοχής Αμπελοκήπων. γ) Αγροτική οδό μεταξύ Αμπελοχωρίου –Αμμουδάρας. δ) Τμήμα αγροτικής οδού Αμπελοχωρίου προς Κρεμαστή. 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/9/20

    Οι τεχνικές υπηρεσίες του Άργους Ορεστικου δουλεύουν... Μπράβο Δήμαρχε που τους έχεις σε σειρά... Στην Καστοριά μόνο κάγκελα τους βάζουν στις σκάλες... Οι δρόμοι για καινούργια αμορτισέρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ