18.9.20

Διανομή σχολικών ειδών από την Π.Ε. Καστοριάς

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ που έχει συσταθεί για το Νομό μας, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή σχολικών ειδών στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Πιο συγκεκριμένα, θα παραλάβει την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και θα διανείμει μέσω των κοινωνικών της εταίρων, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα, σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μαρκαδόρους, σετ γεωμετρικά σχήματα και άλλα σχολικά είδη, στους ωφελούμενους του προγράμματος.

• στις 22, 23 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη, ώρες: 09:00-13:00, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς στο σημείο ΔΗ.ΝΑ.Κ., θα εξυπηρετηθούν οι ωφελούμενοι του Δήμου Καστοριάς και της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς. 

• στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, ώρες: 09:00-13:00, από το χώρο του ΚΑΠΗ (κοντά στην κεντρική πλατεία) του Δήμου Άργους Ορεστικού, θα εξυπηρετηθούν οι ωφελούμενοι του ομώνυμου Δήμου.

• Οι ωφελούμενοι του Δήμου Νεστορίου θα εξυπηρετηθούν από τη δομή «Βοήθεια στο σπίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ