17.12.20

Οι μειοψηφίες του δήμου Καστοριάς για το λατομείο [ΙΙ]




Αγαπητοί μας συνδημότες,

Απευθυνόμενοι με απόλυτο σεβασμό και σοβαρότητα, σας ανακοινώνουμε για ακόμη μία φορά την αγανάκτηση και την απογοήτευση μας για την επιπόλαιη αντιμετώπιση του δημάρχου απέναντι στο σοβαρότατο θέμα της τύχης του λατομείου της επιχείρησης "Μακεδνός" α.ε.

Δίχως κανένα δισταγμό και με περισσή αλαζονεία τοποθετήθηκε για δεύτερη φορά σε τοπικό ραδιόφωνο, δηλώνοντας πως τόσο η παράταξη της κ. Σπύρου όσο και του κ. Μόσχου, στήριξαν την εκδοχή της εκμίσθωσης ψηφίζοντας την ομόφωνα στο Δ.Σ. της "Μακεδνός". Με αυτόν τον τρόπο φυσικά, θέλει να μας καταστήσει συνένοχους στο ολέθριο σχέδιό του, που προφανώς δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου.

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, διαψεύστηκε δημόσια από τις δηλώσεις του κ. Κεπαπτσόγλου, του κ. Πέλκα και του κ. Μηταλίδη, οι οποίοι ξεκαθάρισαν δήλωσαν πως η απόφαση του ΔΣ της "Μακεδνός" η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην διαύγεια με ΑΔΑ: ΨΨΛΣΟΚΠΗ-4ΔΚ, αφορά μόνο την ανάθεση της σύνταξης των όρων της διακήρυξης εκμίσθωσης σε δικηγόρο, προφανώς για να συζητηθεί σε επόμενο Δ.Σ. η πιθανότητα της εκμίσθωσης, εφόσον από τους όρους φανεί συμφέρουσα για την επιχείρηση.

Επομένως ή ο δήμαρχος αδυνατεί να καταλάβει τι διαβάζει ή ψεύδεται για άλλη μια φορά με σκοπό να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, την στιγμή που θα έπρεπε να παρευρίσκεται στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της "Μακεδνός" κ. Πέλκας και να δίνουν εξηγήσεις επί του θέματος. Δεν δίστασαν δε να δικαιολογήσουν την απουσία του κ. Πέλκα δηλώνοντας πως την ίδια στιγμή έπρεπε να παρευρεθεί σε περιφερειακό συμβούλιο με θέμα την πολυπόθητη άδεια του λατομείου, γεγονός που διέψευσε σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Κ. Κυριακίδου σε συνέντευξή της σε τοπικό ραδιόφωνο.

Με άλλα λόγια δήμαρχος και πρόεδρος παίζουνε κρυφτό την ώρα που όλοι οι τοπικοί άρχοντες του νομού αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης, φοβούμενοι πως απειλούνται όλα τα δημόσια και ιδιωτικά έργα που έχουν προγραμματιστεί.

Καλούμε τον δήμαρχο να ανακαλέσει τις ψευδείς δηλώσεις-συκοφαντίες που βαραίνουν τις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης καθώς και τους επικεφαλής προσωπικά, να αναλάβει τις ευθύνες του, και να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης το λατομείο. Στην συνεδρίαση αυτή θα πρέπει να παρευρίσκονται όλοι οι αρμόδιοι φορείς οι οποίοι θα μπορούν με οικονομικά στοιχεία, προσωπικές καταθέσεις και αποδείξεις να υπερασπιστούν την κάθε εναλλακτική πρόταση που έχει κατατεθεί ώστε να λάβουμε την πιο τίμια και σωστή απόφαση για τον τόπο μας.

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/12/20

    Ένας οικονομικός εισαγγελέας, ένας ελεγκτής δημόσιας διοίκησης...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/12/20

    Κι αυτές οι μειοψηφίες βρε παιδί μου συνέχεια παρασύρονται από την πλειοψηφία, κι όταν οι ΔΗΜΟΤΕΣ αρχίζουν να κράζουν, αλλάζουν την ψήφο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/12/20

    Καρπούζια, πεπόνια, χαλίκια, πάρε, πάρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/12/20

    Γιατί δεν παραιτείται το Συμβούλιο της Μακεδνος μετά την γενική καταγραυγη των Καστοριανων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/12/20

    Τα πρωινά στο Cafe δίπλα στο 5ο Δημοτικό και τα απογεύματα στην Pizza.. Έτσι δεν διοικείται Δημοτική Επιχείρηση με μισθό Προέδρου 1000€/μήνα.. Δυστυχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/12/20

    Μην ανησυχείτε για τίποτα, θα γίνουμε ξωτικά και θα γιορτάσουμε μαζί με τον δήμαρχο στο χωριό της φαντασίας, μπορεί να παίξει τον Άη Βασίλη ή τον Ιωσήφ, για θείο βρέφος δεν το βλέπω αλλά μπορεί κιόλας, γιατί όχι. Είμαστε μόνο για τη χώρα του ποτέ ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/12/20

      Και ποιός θα κάνει τους μάγους με τα δώρα...;!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/12/20

    Αντε να δούμε πόσα €Ευρωπουλα€ κόστισαν τα σπιτάκια από φελιζολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/12/20

    Στην σχολική περίοδο γυμναστής και στα κενά κατασκευαστής φάτνης από φελιζολ και μάγους από άχυρα, προσομοίωση των ενοίκων του μεγάρου. Το καλοκαίρι δημιουργεί με dron και παραγωγές covid free. Κουίζ: ποιος είναι;
    ΥΓ. Βοήθεια στο κοινό. Ήταν κι αυτός υποψήφιος 'ώρα για δουλειά' και την βρήκε μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/12/20

      Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβαθμιας το γνωρίζει; Η Επιθεώρηση Εργασίας που στεγάζεται πίσω από το Μέγαρο; Το ΙΚΑ; Ανασφάλιστη Εργασία; Υπάρχει έγγραφο ανάθεσης έργου;

      Διαγραφή
    2. Ρε Καστοριανοί, όλα σας φταίνε, μετά την ανεργία πρέπει να είμαστε και στη μιζέρια πρώτοι..

      Διαγραφή
    3. Λία19/12/20

      ΧΑ ΧΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!
      [.....]ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ?
      ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/12/20

      Εσύ ρε Κωσταραζινε τι μιλάς; κοίτα το χωριό σου που γέμισε φωτοβολταικα και ανεμογεννητριες κι άσε μας εμάς. Τα δέντρα τελικά στο προαύλιο του σχολείου τα κόψατε;; Συμφώνησε το τοπικό συμβούλιο;;

      Διαγραφή
    5. Έχεις δίκιο, τι κάθομαι και ασχολούμαι.. Συγνώμη ΑΝΩΝΥΜΕ που δεν μου δίνεις το δικαίωμα να έχω άποψη. Μπέλλος Γιώργος (admin)

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος18/12/20

    "όλα τά 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλβιά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/12/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/12/20

    Η απάντηση του δημάρχου προς τη μειοψηφία δηλ Σπύρου και Μόσχου, είναι του zooriadi. Έπεσαν οι μάσκες! Απειλές και φοβέρες και ειρωνεία αφού δεν υπάρχει πολιτικός λόγος όσο για το "ανάστημα" δεν υπάρχει σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/12/20

      Στο Ζοοριάδη έμεινες; Έκτοτε έχει αλλάξει δεκάδες προφίλ!!!!
      Χαμαιλέοντας!
      (από το χαμαί+κοντός)
      :)

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος18/12/20

    Ντουμ Σπύρο Σπέρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/12/20

    Καλά, και αυτές οι μειοψηφίες, είναι για μπάτσο!
    Χειρότερες μειοψηφίες δε ζήσαμε ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ