20.10.17

Θέατρο




«Splinters» είναι οι ακίδες που τρυπούν το δέρμα. Θραύσματα σχέσεων. Καθημερινών. Ή όχι; Οι μικρές λεπτομέρειες στην επικοινωνία, που ξεσκεπάζουν τα χάσματα. Ό,τι σημαίνει, έλξη, επαφή, έρωτας, αγάπη, όταν ξύσεις την επιφάνεια»: έτσι ορίζεται το καινούργιο έργο της Νίνας Ράπη «Splinters» που θα παρουσιαστεί -σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Μιχαήλ (αμφότεροι με καταγωγή από το Άργος Ορεστικό) στο Μεταξουργείο (Ελευσινίων 15)- στην δεύτερη σκηνή του θεάτρου Αργώ «A Small Argo Full of Art».

Πρόκειται για «επτά στιγμιότυπα σχέσεων μεταξύ φίλων, φύλων και φυλών ανθρώπων. Μια ιστορία που δεν λέγεται με λόγια. Συμβαίνει, εξελίσσεται υπόγεια, ωριμάζει και ξεσπά. Ανάμεσα στις λέξεις, πίσω από τα πρόσωπα, κάτω από τους ρόλους. Μια γραφή που κατανοεί βαθιά και ανατρέπει τους ορισμούς του λεξικού των ηρώων της. Αφήνει τον λόγο στην ηδονή και επιτρέπει την οδύνη. Επτά μονόπρακτα που συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο έργο. Ένα ταξίδι από την ορμή προς την ωριμότητα. Από την κοινωνική σύμβαση προς την ελευθερία της συνείδησης. Και από το ζωτικό ψέμα στην εντροπία του ασυνείδητου.

Πρεμιέρα την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017. Παραστάσεις Δευτέρα και Τρίτη. Ερμηνεύουν: Νίκος Βατικιώτης, Μελίνα Γαρμπή, Χριστίνα Γυφτάκη, Νίκος Τσολερίδης. Πληροφορίες-ταμείο θεάτρου τηλ. 210 520 1684.


Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ