20.3.18

Θ. Καρυπίδης: «Δικαίωση των προσπαθειών μας για την Πανεπιστημιούπολη στην Φλώρινα»Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Θ. Καρυπίδης: «Δικαίωση των προσπαθειών μας 
Υπογράφηκε το προεδρικό διάταγμα για την Πανεπιστημιούπολη στη Φλώρινα»

«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλος ενημέρωσε τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ.Καρυπίδη για την υπογραφή του Π.Δ. περί έγκρισης του τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου της Πανεπιστημιούπολης στην Φλώρινα και των παρακείμενων υποδομών Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ολοκλήρωση της προσπάθειας που καταβάλλεται.
Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης ανέφερε ότι: “Το προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου της Δημοκρατίας αποτελεί τιμή για την Δυτική Μακεδονία και δείχνει το δρόμο της επιτυχίας για τους κοινούς μας στόχους, ενισχύοντας την ανάγκη να ασχολούμαστε με τα μεγάλα και χρήσιμα σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας, γιατί έτσι μόνο θα καταφέρουμε να πάμε τη Δυτική Μακεδονία μπροστά όπως αξίζει στους πολίτες και στην ιστορία μας. Το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για ένα Πανεπιστήμιο αντάξιο της ιστορίας της Φλώρινας, επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά ανοίγοντας νέες προοπτικές στην πανεπιστημιακή κοινότητα και το δρόμο για την υλοποίηση των έργων εκσυγχρονισμού, επέκτασης και ισχυροποίησης του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας αυτής”».

Σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/3/18

    Συγχαρητήρια στον κύριο Καρυπίδη, στον κύριο Αγγελή, στον κύριο Αδαμόπουλο, στην κυρία Αντωνίου και στην κυρία Τελιγιορίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ