11.9.20

Συνελήφθη 44χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

 


Συνελήφθη χθες 10 Σεπτεμβρίου το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 44χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. 

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 44χρονου σε περιοχή της Καστοριάς, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,20 μέτρου περίπου, τα οποία ο ίδιος καλλιεργούσε σε γλάστρες, 7 βάζα με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 71,3 γραμμαρίων και  3 βάζα με υπολείμματα κάνναβης. 



Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


* * *

Συνελήφθη 51χρονος σε περιοχή της Καστοριάς 
για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης 

Συνελήφθη στις 8 Σεπτεμβρίου τις βραδινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, 51χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Συγκεκριμένα κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 51χρονου σε περιοχή της Καστοριάς, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3 μέτρων και 70 εκατοστών περίπου, τα οποία ο ίδιος καλλιεργούσε σε θερμοκήπιο, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 46,5 γραμμαρίων, 2 τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και 3 βάζα με υπολείμματα κάνναβης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ