3.10.17

Είπαν:

Στην Ελλάδα τού 2017 κυριαρχούν οι φελλοί. Θεωρείται κατόρθωμα το αυτονόητο. Ο καθένας κρίνεται από αυτά πού λέει και όχι από αυτά πού πράττει. Όποιος πιστεύει σε αξίες όπως πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, αξιοπρέπεια, διαφάνεια, αξιοκρατία, ελευθερία, αλληλεγγύη, είναι ή ακροδεξιός φασίστας, ή βλάκας.

Όποιος αποδέχεται τα πάντα και λέει ναι σε όλα στην πατρίδα μας που έμεινε, στην ιστορία για τα μεγάλα όχι είναι αρεστός. Όποιος τολμήσει να πει όχι είναι γραφικός, ανόητος, και τελικά τρελλός. Όποιος προσπαθήσει να αλλάξει αυτό το σύστημα αλίμονο του.

Στην Ελλάδα τού 2017 οι πολιτικοί μας άλλα λένε, άλλα πιστεύουν, άλλα εννοούν και άλλα πράττουν. Δυστυχώς κανείς δεν τιμωρείται για τις ψεύτικες υποσχέσεις.

Όταν θα αρχίσουν να λογοδοτούν για τα ψεύτικα συμβόλαια πού κάνουν με τον λαο με τα προεκλογικά τους προγράμματα, όπου βάζουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους, χωρίς να έχουν σήμερα καμία ποινική ευθύνη ενώ κάνουν τα εντελώς αντίθετα από αυτά πού έχουν δεσμευτεί, μόνο τότε μπορεί να ξανάρθει η ελπίδα. Αυτό πρέπει να απαιτήσει ο λαός και στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην κεντρική εξουσία.

Ζαχαρίας Παύλου
τέως πρόεδρος ΔΕΥΑ Καστοριάς
νυν δημοτικός σύμβουλος (σε 3μηνη άδεια στην Αυστραλία)Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 23 Μαρτίου 2017, αρ. φύλλου 878. 
Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ