19.9.17

Απόσπασμα

ΟΔΟΣ 7.9.2017 | 900
[...] Τα προσωπικά σχέδια του κ. Ζαχ. Παύλου [...] είναι δικό του θέμα. [...] Ωστόσο κάτι άλλο, δεν είναι δικό του θέμα: Η αποκάλυψη ότι καθ’ υπέρβαση της τρίμηνης άδειας που έλαβε από το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς ο ίδιος εξακολουθεί να κατέχει το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Καστοριάς, όντας απών διαρκώς και συνεχώς από τις αρχές του 2017 στην μακρινή Ωκεανία, για λόγους εργασίας όπως ο ίδιος αναφέρει, αποτελεί πρωτοφανές σκάνδαλο για τα δημοτικά πράγματα. Καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν επαναλήφθηκε τέτοια υπέρβαση, ούτε από το δημοτικό συμβούλιο γενικά και αόριστα, ούτε τις πλειοψηφίες και μειοψηφίες του, που σιωπούν.

Με την πολύμηνη απουσία του στην Αυστραλία ο ίδιος, ιδρύει –χωρίς τέτοια αρμοδιότητα– ένα είδος αντεπιστέλλοντος δημοτικού συμβούλου, που δεν είναι νοητό στο ελληνικό σύστημα, καθώς το στοιχείο της αμεσότητας κυριαρχεί. Στερεί από τον λαό της Καστοριάς την δυνατότητα άμεσης αντιπροσώπευσής του από την θέση του ενός δημοτικού συμβούλου. Και μια θέση δημοτικού συμβούλου από την έκφρασή του. Και όλα αυτά με την θεσμική ανοχή του κοινωνικού συνόλου και του ίδιου του Δήμου. Μπορεί καλόπιστα κάποιος να υποθέσει ότι όλα οφείλονται σε παρεξήγηση και σύντομα το ζήτημα θα διευθετηθεί [...]


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ